• 16
    işe önce kendi içimizdeki pislikleri temizleyerek başlamalıyız. yani galatasaray camiası içinde olup bu nefreti, bu düşmanlığı körükleyecek tarzda hareketler yapan, bir aziz yıldırım, bir emre belözoğlu tipindeki provakatör, kavgacı, sağduyu sahibi olmayan kişilerden kurtulmalıyız. zamanında adnan polat rakibi rencide edecek söylemlerde bulunurdu, ali şen'i örnek alarak. galatasaraylı olarak göğsümüz kabarıyordu o laf soktukça. sonunda anlaşılmıştır ki böyle büyük olayların başlangıcı, yöneticilerin ve sporcuların yani camia temsilcilerinin kıskırtıcı söylemleri, hareketleri.

    şimdi başımızda sabri sarıoğlu diye bir bela var. her fenerbahçe maçında olay çıkıyorsa bunun müsebbibi bu adam. her kavganın fitilini ateşleyen bu. zamanında tuncay şanlı'nın, şimdi emre belözoğlu'nun yaptıklarını bu da yapıyor. bu adamın kaptanlığını elinden alıp, galatasaray ile ilişiğini kesebilecek miyiz? mümkün müdür?

    haa böyle bir şeyi yapamıyorsak, kendi içimizdeki nefret tohumlarını ortadan kaldıramıyorsak kimseye de fair play çağrısı filan yapmayalım. yemezler. çünkü senin sabri sarıoğlunu körü körüne savunduğun gibi, onlar da aziz yıldırım'ı, emre belözoğlu'nu savunacaklardır. emre fenerin öz çocuğudur, aziz fener için hapis yatmıştır. sabri de üçlü çektirir, volkan'ın ensesinden tutar kedi gibi :( büyük cimbomlu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın