• 13
    illa ki haksızlığa karşı sesimizi de çıkaracağız ama ötekileştirmeden sen bunu yapmıştın o bunu yapmıştı demeden. adaletsizliğin ortadan kalkması için fikirlerimizi de beyan edeceğiz. kendi hatalarımızı da belirteceğiz. ne demişti fatih hocamız adalet sadece bize lazım değil herkese lazım. yapılanları yok sayıp susmamız beklenemez fakat buna küfür kafirle değil, yapıcı olarak tepkimizi göstermemiz lazım.

    inanın ben çok sıkıldım artık bu kavgadan. işin ucundan galatasaray olmasa futbol falan izlemezdim bu ülkede. ama napalım seviyoruz işte. oyunu hep onların kurallarıyla oynadık artık oyunu kendi kurallarımızla oynayalım. hediyeyi gerçek sahipleri almalı. biz taraftarız, bize verilen şey bu. istediğimizi alamıyoruz kaliteli futbol izleyemiyoruz. benim istediğim kaliteli futbol, kazanmak, kaybettiğimizde kazananı tebrik etmek. ama dürüst oldukları sürece.

    bu kaos ortamında her sene 4 takımdan biri şampiyon oluyor zaten. bir de bursaspor çıkıyor aradan 40 senede bir. onları kim tebrik etti. kim helal olsun dedi. bizler bile bursaspor'un başarısını takdir etmeyip fenerbahçe ile dalga geçtik. bende yaptım yapmadım değil.

    ben bu düşünceleri maalesef çevremdeki insanlara anlatamıyorum. hemen nasıl siktik sizi muhabbetlerine geliyorlar ya da galatasaylı arkadaşlarımla konuşurken onlarda nasıl çaktık ama fener'e muhabbeti yapıyorlar. ister istemez bende onlara ortak oluyorum.

    ama burada çok kaliteli insanlar var okumuş, kültür sahibi, yazmayı bilen, tartışmayı bilen. biz de körelmeyelim. biz onlardan olmayalım.

    tabi bir de işin gerçekleri var, güçlü olanların bir şekilde söz sahibi olması, yaptıkları pisliklerin yanlarına kar kalması. bunlar hepimizin midesini bulandırıyor, tahammül edemiyoruz, biz de sinirleniyoruz. ama biz de yaptık be kardeşim, biz de yirmi kırkbeeeeeeeş diye bağırdık, hem de bunu bizi temsil eden eski başkanımızla birlikte yaptık. ama şimdi başımızda bulunmaz bir nimet var. ünal aysal'ın bizim isteklerimize hepsine teker teker cevap veriyor. bir kere de biz o'nun isteğini yere getirelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın