• 685
    oyle bir gruptur ki bunlar... agzindan kopukler cikarak etrafa saldiran aziz yildirim'a, futbolcunun taslanmasi iyi olur diyen sadri sener'e, sulu derbiye sponsorluk yapmis yoneticilere, her derbide barzoluk sovu yapan volkan demirel'e, fair-play'in ezeli dusmani emre belozoglu'na, once besiktas'i sonra turk futbolunu batiran yildirim demiroren'e ve siyaset erkanina, ve futbolu cirkinlestiren baska kim varsa, galatasarayli, fenerbahceli, besiktasli, "catladikapisporlu" farketmez, ancak kelam ederler.

    ne yapacaklardi degil mi? bir yazarin tek yapabilecegi gorduklerini yazmaktir degil mi? degildir arkadasim. yazi yazmak vardir, yazi yazmak vardir.

    su an icinde bulundugumuz durum oyle "hmm cok ayipladim, kiniyorum!"luk bir durum degildir. iki kulup kavga ediyor, oyle ya da boyle, haklisi haksizi bir tarafa koyarak soyluyorum, hem de her seviyede kavga. futbolcular ediyor, teknik direktorler ediyor, taraftarlar ediyor, baskanlar ediyor. herkes kafayi yemis.

    siz hala bir ozne iki tumlecle sureci kiniyorsunuz...

    hatta bazilariniz, en rezil kesim, "biz futbolu konusalim"cilar, elleriniz kanli artik. konusmayin yahu futbolu filan! hangi futbolu konusuyorsunuz? bir genc tamamen fanatizm yuzunden bicaklandi, hala neyin futbolundan bahsediyorsunuz? hicbir sey olmuyomus gibi davranmakla topluma muthis hizmet yapiyormus triplerine girmenizin ne kadar buyuk riyakarlik oldugunu bilmiyor muyuz saniyorsunuz? is bugunlerde oldugu gibi cigrindan cikinca "inanamiyorum, nerden cikiyor bu fanatiklik?" diye ahlak naralari atmakta ustunuze yok ama.

    hepinize sinirliyim ulan. hic birinizin uc kurusluk cesareti yok, cikip "gote got" demeye. hergun yaptiginiz haksizliklar milleti bu hale getirdi. yaptiklari rezilliklerin cezasini gormeyen futbolcular kabadayi gibi geziniyorlar. kufur etmek istiklal marsi gibi oldu... siz ancak kose dolduruyorsunuz, elmander terchini elestiriyorsunuz. daha iki sene olmadi, hicbiriniz "bu aziz yildirim sikecidir, hala ne yapiyor" diyemiyorsunuz. aykut'un rakibinin elini sikmamayi huy haline getirmesini elestirmiyorsunuz.

    yetmiyor beyler, devrik cumleler, uc noktalar, noktali virguller yetmiyor. cikin ortaya, ruzgara karsi durun, siperlerinizden cikin delikanli olun biraz. cayir cayir yazilar yazmaniz gerekirken mac yazisi yaziyorsunuz olmuyor. beyler, sizin serefsizligi hali altina supurdugunuz her gun bu fanatiklik daha da artacak. insanlari bilinclendirmesi ve objektif sekilde bilgilendirmesi gereken sizler kusura bakmayin ama got korkunuzdan karsinizdaki manzaraya karsi duramiyorsunuz.

    temizleyin ayrik otlari artik gazetenizden, websitenizden. fanatik sana diyorum! insan oldu fanatik, 19 yasinda bir genc can verdi! birak artik bu isleri, kov su amigolari gazetenden! milliyet, hurriyet, ntv, size diyorum.

    yetti lan artik. hepinizin kokune kibrit suyu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın