• 12
    kendisini katil yapan fenerbahce medyasi ve futbola kin ve nefret eken aziz yildirim ve yardakcilaridir. facebook profilinde, pek duzgun cevresi ve arkadaslari olmayan biri gibi gorunuyor. aksamci, birasini icsin, cigarasini sarsin öyle bi kafa gördum ben resimlerde. tipi de katil olabilecek birine benzemiyor ama muhtemelen ictigi ot ve alkol yuzunden (mac aksami icitigini tahmin ediyorum) tribe girmis olabilir. bu mereti kullanan/kullanmis kisiler bilirler. tribi pistir. hele duyduguma göre istanbul'da bonzai adinda kimyasal bi bok satiliyor ki, paranoyak olmamak icten degil.

    macini seyretmis, alkolunu almis, otunu icmis eve giden bir adam neden tek basinayken 7 kisiye sebebsiz yere saldirsin. cebindeki bicak tasimasi zaten ayri bir olay ama bu tarz bayik kafalarin psikolojik guvensizliginden "ne olur ne olmaz" diye yaninda alet tasimasi normal. 7-8 kisi ustune yuruyunce korkup kendini savunmak icin bicak gösterip sallamis olabilir. olacak ya iste denk gelmistir belki. ifadesinde de benzer seyler soylemis.

    ama ne yazik ki kendisini katil yapan, otobusten inip yaraladigi burak'i 3-4 sefer daha bicaklamasi. bunun hicbir bahanesi yok. artik hicbir sebep, bahane kendisinin katil olarak hukum giymesini engelleyemeyecek. icerde de piskopat fenerli 2-3 reis bozuntusuna denk gelirse hapis hayati da rahat gecmeyecek. yani hayati mahvoldu.

    burayi okuyan, bu islere hevesli veya psikolojik meyilli birileri varsa, hayatin ne kadar ucuz oldugunu, dayiligin, artistligin ve anlik gururun ters teptigini görmeleri lazim. bu kadar ucuz iste hayat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın