• 315
    ben bu maça şu açıdan bakıyorum; galatasaray bu maçta dünya'nın en büyük takımlarından birini belki de birincisini eleyebilecek kalitede olduğunu göstermiştir.

    hem bu maçta, hem de önceki maçta. sonuna kadar savaşıp oyunu bırakmayan, rakibin götünü tutuşturan bir oyun sergiledik. ve hepimiz biliyoruz ki biz real madrid'i eleyebilirdik. ama işte şanssızlıklar, bir takım oyunlar vs ile bir şekilde turnuva dışında kaldık. turnuva dışında kalmamıza rağmen sevinmemizle dalga geçenler ise başını öne eğdirmemenin, büyük takımlar karşısında ezilmemenin, çatır çatır oynamanın, herkes tarafından saygı duyulmanın ne demek olduğunu bilmedikleri ve hiçbir zaman da bilemeyecekleri için bizi anlayamayacaklar.

    amacı türk olmayan takımları yenmek olan bu takım, bu kurada oynadığı oyun ile hem türk olmayanları hem de maalesef ve üzülerek söylüyorum ki içimizdeki irlandalıları göt etmiştir. bekara karı boşamak kolay geldiği için de bu adamlar hala eleştirmeye ve kötülemeye devam ediyorlar. basınıyla, yöneticileriyle galatasaray taraftarını da provakasyona getirmeye, kendi takımına düşman etmeye çalışıyorlar. bunu gerek oyuncularımız üzerinden, gerek hocamız ve antrenörlerimiz üzerinden, gerek yöneticilerimiz üzerinden; kendi kirli tarihlerine dönüp bakmadan gerçekleştiriyorlar. ama benim tanıdığım galatasaray taraftarı bu oyunlara gelmeyecektir bu kesin.

    oyuncularımızın performanslarına, hocanın seçimlerine ise değinmeye lüzum görmüyorum birçok yazı yazılmış çizilmiş. tek istediğim şeyi zaten fatih hoca 9 nisan madrid maçından önce söylemişti: "biz yarın iyi oynamak için sahaya çıkayacağız. iyi oynayacağız, galibiyet için kazanmak için oynayacağız.". bu takım şampiyonluğu zaten hak ediyor ama ortalama bir anadolu takımı gibi kapanarak, koşmayarak, bala göte goller bularak değil; galatasaray gibi, çatır çatır oynayarak, mücadele ederek, güzel oynayarak alsın şampiyonluğu. bundan sonra bir tek hocaya ve takıma inanmak kalıyor bize de. başkalarının gazına gelmeden, adam gibi takımımızı desteklememiz gerekiyor.

    bu sezon canımı sıkan nadir şeylerden biri ise süper finalin olmaması. sadece bir kere şampiyon olabileceğiz :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın