• 310
    once yana yakila mac bileti ariyorum. 500ler 400ler havada ucusuyor. ilk serzenisi kardesimden duyuyorum; abi sen manyak misin bir bilete o kadar para verilir mi? diyor. icimden 'goreceksin, degecek' diyip ona sadece 'verilir' demekle yetiniyorum. derken biryerlerden buluyoruz biletleri, yine o paraya okuz aliriz diyebilecegimiz bir miktara. abim tokyodan yeni gelmis, havaalaninda bulusuyoruz, ustler degisiliyor hemen 2 -harbi- dubleden sonra stada hareket basliyor.

    mac oncesi konusuyoruz; ulan acaba olur mu diyoruz. biri atliyor alkolunde verdigi yetkiye dayanarak; neden olmasin ki abii? insallah diyoruz stada giriyoruz, girdigimiz anda hissediyoruz. o gun herkes oraya aslanlarimizin alnindan opmek icin gelmis.fakat havada da garip birseyler var, birsey olacak. ama ne? kestiremiyorz. mac basliyor, hemen golde geliyor. biraz ofsayt kokan, biraz hakemin takdir hakkini onlardan kullandigi. devre oluyor. yahu bir tik atlasak olacak diyoruz, hersey bir kivilcima bakar. ikinci devre basliyor aslanlar inanmis. hic olmassa kazanacagiz diyorlar, derken eboue'nin fuzesi geliyor. stad bir silkinip kendine geliyor. derken yuklenmeye, madrid'i geri itmeye basliyoruz. 2. gol sneijder'den gelince river plate tribunleri misali one yikiliyoruz, insan dusunmedn edemiyor 'ah ulan sneijder o bos kaleyide atsaydin ya' 3. golde ise herkesin gozunde artik macin rengi degisiyor, cildirmak uzereyiz.drogba kollarini acmis kosuyor.insan ilk mactaki norvecli ve calmadigi penaltiya da yanmiyor degil.

    ve korkunc bir baski baslatiyoruz madrid uzerinde. biz tribunde, aslanlar sahada. topu taca vuranlar mi dersin, dan dun oynayanlar mi?
    tribunler inliyor '4 4 4 4 4' diye.vuruyoruz,cabaliyoruz, salliyoruz ama yikamiyoruz.
    sonuc olarak bize de bu koca yurekli fatih'in aslanlarini ayakta alkislamak kaliyor. fatih hocamin da dedigi gibi cok guzel bi takim oldunuz be siz. 'yenilseniz bile saygi ve gurur duyacagimiz' !

    ve bu is burada bitmedi, bitmeyecek. o kupa buraya gelecekse yine fatih hocamin onderliginde gelecek!

    https://gss.gs/KZ8.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın