• 307
    sampiyonlar liginde ilk defa yabancilarimizin gol attigi mac olmustur. ayrica sneijder'in gol atmasa da tadi baskadir diyecem ama gol de atiyor, asist de yapiyor.
    eboue, sene basindan beri bizi hayal kirikligina ugratmisti belki ama son maclardaki yukselisi ve dunku doksana golu gercekten muthis.
    drogba, adina kutsal kitap yazilmasi gereken bir adam. top kaptirabilir, topu ayagindan acabilir, mutlak gol kacirabilir; ama kotu oynamaz takima mutlaka katki yapar.
    amrabat, lig maclarinda kendisini elestirmistim ama bu adami sevmiyor degildim. sozluge yazmasam da avrupa'da ligdekinden cok daha etkili oldugunu da soyluyordum, nitekim canlilik katti dunku oyunuyla. insallah olum olacak.
    gokhan zan, 6 nisan 2013 galatasaray mersin idmanyurdu maçında yedirdigi gol ve savunmadan oyun kurma cabalari beni cildirtmisti, ama bu macta gorduk ki hemen hemen hatasiz oynamistir. boyle bir adam kesinlikle yedekte tutulmali, tabi insallah bu lafimdan dondurecek bir performans sergilemez.

    mac da cok fenaydi. statta bi ara oyle bi ugultu oldu ki, kulak zarim soyuluyo zannettim. ciddiyim boyle siddetli isliklama duymamistim. hak ederek aldik, plzenleri bateleri bizim real'e tek devrede attigimiz golleri 2 macta atayarak zar zor eleyenlerin kiskancliklarini gormek de paha bicilemezdi.

    tesekkurler galatasaray!
App Store'dan indirin Google Play'den alın