resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5906
    yarın çok erkenden kalkmam lazım zira bütün gün iki dakika kıçımı kaşıyacak vaktim olmayacak ve böylesine yoğun bir gün öncesinde uzunca bir uyku çekmek zorundayım football manager 2013 açıktı bir maç daha yapayım da kapatayım dedim o maçta yaşadıklarımı buraya yazmadan uyursam sabah nefes alamam.

    sezon 2013-2014. 3 kulvardan bir allah allah gidişimiz var ki sormayın. 4 defans 1 ön libero 2 orta saha 3 forvet oynatıyorum takımı. yabancı sınırına rağmen yıldızlar karmasıyız. ligde sadece cezamdan dolayı asistanın oynadığı beşiktaş deplasmanında alınan 1 beraberlik şampiyon haftalar öncesinden belli ve son haftalara girdik.

    rakip gençlerbirliği. beşiktaşın önünde 10. sıradalar. şampiyonlar ligi bayern münih yarı finaline 7 gün var ve o maç öncesi sağlam bir skor alıp moralli gitmek ve oyuncuların yüksek formunu yine yüksekte tutmak adına as kadroyla çıktım sahaya.

    kadroyu özetlemek gerekirse muslera - de ceglie - semih - ömer - hamit - yann m'vila - selçuk - jem karacan - burak - gamiero - destro.

    gençlerbirliği ise bildiğin gençlerbirliği.

    maçı başlatıp dişlerimi fırçalamaya giderim nasılsa yeneriz ehe havası var döndüğümde ilk yarı bitmiş skor 0-0. ama beni asıl hayal kırıklığına uğratan takımın topla oynama ve şut oranları oldu. kalemizde 6sı etkili 11 şut görmüşüz ve buna karşın sadece 2 şut çekebilmişiz. ligdeki maçların yarısını 4er 5er golle kapatırken bu istatistik hiç hoşuma gitmedi bir iki taktiksel değişiklik sonrası takımı daha da ofansif başlattım 2. yarıya.

    ancak bi terslik vardı, gençlerbirliği çatır çatır top oynuyor. ödüllerini de 60 da mehmet sedefin golüyle aldılar. noluyor lan bir iki taktiksel değişiklik derken 10 dakika sonra 2. golü de yedik. maç 2-0 bitti çektiğimiz şut sayısı 5 ve kalite farkına rağmen çatır çatır top oynayan bir gençlerbirliği.

    ulan dedim, bakayım şu takımın başındakine. imparatorun adını gördüm. bir iki saniye durgunluğun ardından peh başka kim olabilirdi ki benimki de soru diyerek oyunu kapattım.

    fatih terim büyüklüğü sadece basit bir menajerlik oyunuyla sınırlı değil. türkiyede real madrid'e karşı atak oynayabilecek tek taşak kendisindedir. 3 nisan 2013 galatasaray real madrid maçında takımın başında aykut kocaman olduğunu düşünün. tamam belki bir ihtimal skor 1-0 2-0 olurdu ancak kahvelerde, ispanyada, dünyanın dört bir yanında bu maçı izleyenler can sıkıntısından başka kanala geçerlerdi. ancak imparator bunu yaptırmadı. çıktı galatasaray oraya, paşa paşa oyununu oynadı. ha kötü skor mu ? kötü skor. ancak umut var mı ? galatasaray ve fatih terim'in adının olduğu yerde her zaman umut vardır. fatih terim galatasaraysız, galatasaray fatih terimsiz olamaz. benim için galatasaray=fatih terimdir.

    kalın selametle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın