resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5904
    6 nisan 2013 galatasaray mersin idman yurdu maçında yaşananlar sonrası bütün keyfim kaçtı malesef, sebebi de çoğumuz gibi benim de babamdan sonra dünyada en sevdiğim 2. adam olan terim. 10 kişiyle 1-0'dan dönmek, hakemin art niyetine rağmen çok önemli, işin burasında değilim ama orduspor maçındaki geri dönüşten farklıydı bana göre, o yüzden sevincim üzüntümden fazla değil. 3 nokta var değinmek istediğim:

    1.si hakan kutlunun açıklamalarına kısmen hak vermem, sonlara doğru saçmaladı ve ciddiye alınacak bir adam değil, ama kazanırken kaybettiğimiz şeyler oldu düşüncesindeyim. terim'in tavırları hiç hoş olmadı, hepimiz biliyoruz olanları, hepimiz çıldırıyoruz ülkede yaşananlara, federasyon başkanınından mhk'ya, dsiplin kurullarına, pfdk'ya zerre güvenimiz yok. ama ne olursa olsun bu görüntü verilmemeliydi, engin baytar'ı affetmeyen adamın bir hoca olarak aynı şeyleri yapmaya hakkı yok, drogba, sneijder, onları geçtim melo tarafından sakinleştirilmeye çalıştı, var mı böyle bir olay? o sinire hakim olamaması umarım pahalıya patlamaz, buna bizden çok kendisi üzülecek, bunu da biliyoruz. elalemin stadında hakemler tehdit edilir, soyunma odaları basılır, rakiplere sövülür, basın toplantılarında alenen ithamlar edilir maç satıyorlar galatasaraya diye, bunlar konuşulmaz, onların adamlıkları sorgulanmaz, seninki sorgulanır hocam, malesef..

    2.si sneijder muamelesi. taraftar biliyor adamın tadının olmadığını, seneye kadar sabredilmesi gerektiğini, ama her maç ilk çıkan kendisi olunca yavaş yavaş endişeleniyorum hocayla arasında sıkıntı çıkacak diye, yoktan yere iş alacağız başımıza. sneijder falan umrumda olmaz, terim'i değişmem hiç kimse için ama malesef öyle bir sıkıntıda yaşanacakları biliyoruz, tecrübelerimiz oldu önceden bolca..

    3. olay da maraton'da dediği, başka planlarının olduğu ama bugünden sonra kalacağı yönündeki cümlesi. sindiremiyorum dünden beri, nasıl gitmeyi düşünür yine diye. burada da, basında da yazılıyordu da hiç ihtimal vermiyordum, ciddi ciddi sezon sonu gitme planları varmış öyle mi? hem de bunu 2000'de sebep ne olursa olsun yapıp hepimizi kahretmesine rağmen, tekrar her şeyi düzene koymuşken bir daha yapacaktı? söylemedi planları ama umuyorum yerini hasan'a bırakıp idareci olarak falan kalma planlarıdır onlar, yoksa cidden üzücü taraftarın bu umutları hayalleri varken, 2 yılda takımı tam ayağa kaldırıp tekrar gitme düşüncesi..
App Store'dan indirin Google Play'den alın