• 343
    http://skorer.milliyet.com.tr/.../1690382/default.htm

    6 nisan 2013 galatasaray mersin idman yurdu maç yazisi artik kendisinin de dislinin bir carki oldugunun gostergesidir. sneijder-selcuk zirvaliginda sonra hatanin en buyugunu yapip elma ile armutu karistirmisti. diyor ki meleke:

    "doğal olarak maçın önüne geçen, aslında hiç dinlemek ve konuşmak istemediğim detaylara gelince... fatih terim, daha maç öncesi basın toplantısında “her hafta bizden birisi cezalı” diye o meşhur “biz tek, siz hepiniz” mağdur edebiyatını yapmıştı zaten. bu mağdur edebiyatını hepimiz yakından tanıyoruz, çünkü aziz yıldırım da, ünal aysal da, yıldırım demirören de, sadri şener de görev dönemleri boyunca hep kendi takımlarının mağdur olduğunu, diğer herkesin onlara karşı olduğunu iddia ettiler. aslında bu ülkede hiç kimse gerçek adalet istemiyor; herkes, özellikle de 4 büyük takımın kerameti kendilerinden menkul yöneticileri ve bazı antrenörleri “kendilerine menfaat, kalanlara adalet” istiyor."

    sayin meleke eger fatih terim gibi turk futboluna 40 senedir hizmet eden, avrupalinin kafasina turkun adini kazimis, turk futbolunun gelmis, gecmis ve gelecek en buyuk ismini aziz yıldırım, yıldırım demirören gibi zarar ziyan tiplerle ayni cumlede kullanirsan, benim icin bitmissindir. icin curumus ugur bey! ilk basta dedigim gibi objektif olacagim diye sacmalayamaya, haddin olmayan laflar etmeye baslamissin.

    sen kimsinki ile azizi, yalı çocuklarını bir tutarsin, ayni cumlenin oznesi yaparsin!

    seni bir daha okursam, adini buraya tasirsam, beni de eşşekler kovalasin!

    yaziklar olsun uğur bey, cok büyük yaziklar olsun!

    ekleme: kendisine olan tepkimizi, saygi kurallari cercevesinde ve asla ve asla hakaret etmeden http://www.meleke.com adresinden yazalim arkadaslar. bu oyunun bir parcasi uğur meleke bile olabiliyorsa vay halimize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın