resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5886
    6 nisandaki maraton programında kendisinin ne büyük bir adam olduğu bir kere daha görüldü. hoca programa gelmeden önce şükür, şansal ve tümer pozisyonları değerlendiriyorlar ve neredeyse hakemin bütün kararlarına doğru diyorlardı. özellikle dany'nin pozisyonu için tümer ile hakan kesin doğru karar tartışılmaz falan dediler. ancak hoca geldikten sonra şansal hocaya pozisyonu sordu ve hoca da faulle uzaktan yakından alakası yok dedi. o dakikdan sonra tümer ve hakan'ın özellikle milletvekili olan hakan kıvırmaya başladı.
    adam boşuna imparator değil anasnı satayım. millet vekili karşısında el pençe divan duruyor, bir kaç dakika önce önce atıp tutanlar tek bir laf edemiyor.

    imparatordan tek bir isteğim var bundan sonra. şu aziz şerefsizi ile bir programa katılsın. hatta ümit özat ve ömer çavuşoğlu, ercan saatçi gibi ibneler de programa konuk olsunlar. sunuculuğunu alien serhat* yapsın.

    yani 4 azılı fenerliye karşı tek bir imparator. onuncu dakikdan sonra çauşoğlu ve ercan zaten kaçar gider, diğer ikisinin de program sonunda insan içine çıkacak hali kalmaz eminim.

    hocam yap şu programı hem biz kurtulalım hem türk futbolu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın