resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5848
    --- alıntı ---

    fatih terim'in açıklamaları şu şekilde:

    "ne yaptım ben? oyuncuma kızmadığımı kim söylüyor o pozisyonda peki hasan’la ümit neden atıldı. arkadaşlar ben bana neyin yakışıp neyin yakışmayacağını ben bilirim. rıdvan dikkatli konuşsun. yanlış veya doğru yaptığımı ben söylerim. o da kendine yakışanı yapsın .ben 40 senemi verdim futbola. neyin ne olduğunu biliyorum. gizli gündemim yok benim. yeteri kadar tecrübeliyim. tabii ki atıldıktan sonra tepki gösterdim. 10 kişiyiz. gerideyiz. kendisine vurmadım ben. başka yere vurdum. fatih terim’i attım, prestij sağlayayım. böyle bir şey yok.

    bazı şeylere güvencemiz kalmadı. hakem insan hata yapar. oyuncu, antrenör insan değil mi? oyuncu kötü oynayabilir hakem kötü oynayamaz. antalya’da bazı kararlar alacaksınız bizi örnek göstereceksiniz. yok böyle bir şey yok. schalke maçında gol attık. sahada 20 kişiydik. hakemle göz göze geldik. bir sıkıntı yoktu.

    buradakiler, bunlar kulübe bekçisi. fatih terim adaletin olduğu yerde vardır. şimdi daha hırslıyım. taşeronlara da buradan sesleniyorum ellerinden geleni artlarına koymasınlar. biz edebimizle çalışıyoruz. 40 senemizi vermişiz. hakem geliyor hayt huyt yapıyor, atıyor.

    ben buyum. hislerimi belli ederim. sevincimi de öfkemi de belli ederim. bundan dolayı ceza yiyeceksem yerim. ben kendime yakışanı yaparım. herkes dikkatli olsun.

    adalet herkese lazım. sadece bugün bize değil, herkese lazım. gizli bir gündemim yok diyorum. şu komediye bakın ya. ben ne yaptım allah rızası için? zaten atılmışız. basın toplantısı yapamazmışım.

    hakem maçı kötü idare ederse ertesi hafta maçı izleyemeyecek mi? biz niye izleyemiyoruz?

    gazetecilerin, televizyoncuların isimlerini biz de mi alalım?

    geçen sefer bana 10 maç ceza biçenler oldu. yargıç mısınız? galatasaray bunların farkında değil mi sanıyorsunuz?

    geçen disiplin kurulu’na gittiğimizde iki defa beni uyardıklarını söylediler. ben uyarılacak bir hareket yapmadım ki.

    iki senedir ağzımı açmıyorum. hangi hakem kararına itiraz etmişim iki yıldır?prestij kaybettirmeye çalışan gizli bir gündem var. ben atıldıktan sonra eşim ve kızımı aradım. komedi. alex ferguson ve hakem kafa kafaya geldiler. 12 bin sterlin para cezası geldi.

    bu oyunun içinde biz yok muyuz. ona kötü söz söyleyip atıldıysam her türlü cezaya razıyım. ama atıldıktan sonra söyledim. herkese söyledim. herkes bu işe emek veriyor. “fatih terim’i attım.” yok böyle bir şey.

    zekeriya benim arkadaşım. geçenlerde beyanat verdi: hakem mükemmel maç yönetti. biliyorsunuz televizyondan izliyor."

    --- alıntı ---

    https://www.facebook.com/gstvnetcom
App Store'dan indirin Google Play'den alın