resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5788
    şampiyonlar ligigibi dünyanın en önemli spor organizasyonlarından birinde, üstelik çeyrek finalaşamasında, dünyanın en büyük futbol takımlarından biri olan real madrid'e deplasmanda kaybettiği için kendisine laf söylenmesi düpedüz nankörlüktür. bu tarz yaklaşımlar ne galatasaray'a ne galatasaraylılığa yakışmaz. çok uzağa gitmeye gerek yok, 2 sene öncesinde neredeydik şimdi neredeyiz... kümede kal galatasaray'dan şampiyonlar ligi çeyrek finali arasını 10 saniyenin altında koşmuş bir adama bir maç kaybetti diye sallamak insafsızlıktır. üstelik bu maç, en zorlu rakibe karşı, onun evinde oynanmışsa, hakem takımımızı baltalamışsa ve birazcık şansımız olsa mükemmel bir sonuçla dönebileceğimiz bir oyun ortaya konmuşsa.

    yani bu neye benziyor, baban sana son model araba aldı, içinde bulunduğu zor şartlara rağmen. keyfini sürdün, arkadaşlarına hava attın, göğsün kabarık bir şekilde dolaştın. bir gün baban arabayı altından aldı diye onu babalıktan reddediyorsun? ee 2 sene önce bisiklete binemiyordun?

    insan her şeyi yapar eyvallah da babasına karşı nankörlük yaparsa iki yakası bir araya gelmez. fatih terim de bizim babamızdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın