resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5787
    fatih hoca'ya laf edenin galatasaraylılından şüphe ederim. hatta aklından şüphe ederim.

    imparatora istifa diyen güruhla, daha önce rijkaard'a, hagi'ye, lucescu'ya sallayan, istifasını isteyen, son sürat dönen tekere çomak sokan güruh aynıdır. bizim özlediğimiz, beklediğimiz yıllar sonra avrupa'da milyarlarca kişinin izlediği, şu anda olduğu yerde olmayı hayal eden milyonlarca kişinin olduğu takım yaratıldı. başına da aidiyet hislerini, takım ruhunu, galatasaray terbiyesini ve felsefesini yaşam tarzı edinmiş fatih terim getirildi.

    şimdi buraya * gelene kadar elemelerden tut gruplara kadar, yanlışı olmadı mı hocanın. illa ki oldu - ki olacak da. ama bir kaç kendini bilmez, kahvede okey oynamaktan başka spor bilmeyen adamla aynı kafa yapısında ki sözde galatasaraylılar çıkmış felaket tellallığı yapıyor. ne oldu beyler, kimin, neyin gazına geldiniz? hayatınızda kaç kere takım yönettiniz? pes oynamakla, fm oynamakla ömür tüketen, kendinden başka hiç birşeye yararı olmayan elemanlar şimdi çıkmış istifaa diye haykırıyor. yazacak çok şey var ama muhtemelen silinecek bu entry o nedenle şimdilik bu kadar yeter.

    ama kimse unutmasın galatasarayı kimseye teslim etmeyiz, kimsenin de çatlak sesler çıkararak dönen tekere çomak sokmasına izin vermeyiz.böyle gerizekalılar yüzünden bir on sene geriye gitmeye hiç niyetimiz yok!

    herkes gider biz kalırız biz galatasaraylıyız
App Store'dan indirin Google Play'den alın