• 36
    tanımam etmem. son günlerde nickini sıkça görüyorum. genç futbolcular hakkında yazıyor genelde. normalde sevimli bir iş. amme hizmeti hatta. ama bunu bleach gibi yaptığı için hiçbir kıymeti yok. en azından benim gözümde.

    bleach güya nba hakkında bizleri bilgilendirirdi ya. maç başlığını açar, tsi ile 01:30 başlayacak der; sonra da 108-97'yle minessota'nın üstünlüğü ile biten maç derdi..(aman ne bilgilendim amk)...
    bir de bunu savunan, burası spor sözlüğü yea diye zırlayan yazarlar vardı.

    bu kardeşimizin yaptığı iş de tam olarak o olmasa da onu andırıyor. kendisinin müthiş bir mantalitesi var. entry'lerini okursanız, dünyada 18 yaş altında her futbolcunun fiziğini biraz geliştirdiği takdirde dünyanın en iyi futbolcularından olacağını anlarsınız. hani bazen bazı genç futbolcular hakkında öylesine entry'ler giriyor ki, lan acaba ben başka bir futbolcuyu mu izledim diyorsun. hani bilmeyen adam okuyup inanabilir, ki zaten inanıyor da. ama az-çok bu işleri takip eden bir adam için yaptığı işin hiçbir kıymeti yok. çünkü emek yok entry'lerinde, yaşanmışlık yok. sağdan soldan bilgi yamalarıyla girilen gelişigüzel entry'ler. hepsi de birbirinin aynısı.

    ben dün maç izlemişim. adam top süremiyor. yarın burada kendisinin entry'sini okuyorum, entry şu: ''kendisini biraz geliştirdiği takdir ilerleyen yıllarda bla bla..''
    olum adam top süremiyor lan. top süremiyor yani.

    türk spor basınının en önemli klişesidir..''yıldız futbolcu''..sabri için de derler bunu, egemen korkmaz için de..kendisinin yaptığı iş de o.

    ''fiziğini biraz geliştirdiği takdirde türk futbolu için önemli bir yıldız olacaktır''

    kaç maçını izlemiş: 0
    adam kim: ali turan'ın 15 yaş küçüğü

    :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın