• 455
    ışıl alben üzerinden benzetmeler, genellemeler yapacağımız takımımız.
    ülke içinde tek rakip fenerbahçe'dir ve sezonda maksimum 5 önemli maç yapar bu takım, o maçların tamamı da fenerbahçe iledir ve devamlı rakip bize üstünlük sağlar; diğer faso fiso maçları kazanırız ve basketbol bayan şubesi sözüm ona bu kulübün armasını temsil etmiş olur.
    ışıl alben de bu takımın kaptanıdır ve ülke içinde tek rakibi fenerbahçe maçlarında birsel vardarlı'dır ve her fenerbahçe maçında birsel ışıl'ı sahadan siler. ülke içinde diğer maçlarda o kadar kötü oyun kurucular vardır ki; ışıl alben bu ülkenin sözüm ona kalburüstü oyun kurucularındanmış gibi gösterilir.

    ama bu hikaye bence çok sıktı bu taraftarı... şampiyonluklar fenerbahçe'ye kaptırılsın, ışıl alben'in oyun kurucu olarak takıma katıldığı 2007 sezonundan 2013 sezonuna kadar tek şampiyonluk yaşanmasın ve ışıl uyduruk başarılardan sonra üçlü çektirsin ve en büyük galatasaraylı olsun. ne kadar sürecek peki bu kendimizi kandırma durumumuz? radikal kararların alınması lazım bence artık. şimdi tek sorun ışıl mı denebilir, elbette değil; ancak senelerden beri yatırımın hiç azaltılmadan yapıldığı bir şube, devamlı başarısız oluyor, kaptan takımın en zayıf halkası olarak takımın yumuşak karnı olmaya devam ediyorsa, gereken ne varsa yapılmalı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın