• 449
    --- alıntı ---

    ergin ataman, galatasaray cafe crown’da, cemal nalga’nın usulsüz olarak bazı maçlarda oynatılmasıyla ortaya çıkan sorunlarla ilgili bir soruyu şöyle cevaplandırdı:

    ”ben bu olayın çok fazla abartıldığını düşünüyorum. türkiye’de her şeyi abartmayı seviyoruz. evet, ortada bir hata var, ama şu da bir gerçek ki cemal nalga, türkiye’de düzenlenen bir hazırlık maçında ceza aldı. türkiye’de düzenlenen bir hazırlık maçında ceza alan oyuncunun, benim bilgime göre avrupa’da düzenlenen bir turnuvada cezalı bir konumda olmaması gerekiyor. yani bugün türkiye liginde cezalı olan bir oyuncu avrupa kupalarında oynayabiliyor. zaten hazırlık maçlarında ceza alan bir oyuncunun hazırlık maçlarında cezasını çekmesi çok mantıklı değil, çünkü bir gün içinde üç hazırlık maçı alırsınız, bu oyuncunun cezası biter. ortada bir insan hatası var. yani ortada çok büyük bir sahtekarlık, avrupa’daki turnuvayı kandırmak yok. bu olayın, bu kadar büyütülmesine hiç anlam veremiyorum. galatasaray camiasına geçmiş olsun.”

    --- alıntı ---

    her defasında "mola" konusunu açıp taraftarla ergin ataman'ın arasını soğutmak isteyenler, keşke şu demeçleri de gündeme getirseydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın