resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5577
    kimsenin fikrine saygısızlık yapmayacağım, uzun zamandır da yazmıyorum zaten. kim ne derse desin, nasıl eleştirirse eleştirsin, nasıl severse sevsin umurumda değil. bu adam benim babam.

    evet, duygusalım bu konuda. mantıklı bakamam ben bu konuya.

    neden tutuyoruz amk biz bu takımı? küçükken şimdi burada "galatasaray aşktır" diyen adamların hangisinin fenerbahçeli olma ihtimali yoktu. ama duygular var değil mi? duygusalım amk, evet, benim için değerleri var bu takımın. vefası var, önemli isimleri var. hagi geldiğinde de böyleydi, fatih terim için de böyle. şimdi gelip isimler senin için galatasaray'dan daha önemli demagojisine girmeyin, çünkü evet, bana göre galatasaray'ı galatasaray yapan isimlerdir. o kültür mirasının içinde yetişmiş isimlerin büyüklüğünü farkettikçe sevdim ben galatasaray'ı, sadece hagi monaco'ya çaktığında değil, ya da kral leeds'te ingilizleri susturduğu için değil. böyle olsa bile, bak, hep bir isim.

    o yüzden kral, galatasaray'a ihanet etmedikçe, ne yaparsa yapsın benim için kraldır.

    o yüzden gica, galatasaray'a ihanet etmedikçe, ne yaparsa yapsın commandante'dir.

    o yüzden metin oktay, benim bir numaralı efsanemdir.

    o yüzden ali sami yen, benim büyüğüm, bir numaramdır.

    ve imparator, ve fatih terim, benim metin oktay'dan sonra ikinci efsanemdir. bugün buralarda onu eleştirenler demiyorum, ona saygısızlık yapanlar, metin oktay yaşarken hayatta olsalardı, jübile maçında fenerbahçe forması giymesi sonucu neler söylerlerdi merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın