resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 5536
    kendisini eleştirenlerin skor taraftarı, iyi gün dostu ilan edildiği teknik direktörümüz. hala anlayamadılar ki, bu yaklaşımlar ne fatih terim'e ne de galatasaray'a bir şey kazandırmaz. adam buraya gelip, fatih terim şu konuda da yanlış yapmıştır yazmaktan aciz, geliyor burada - benim de %100 haklı bulduğum - taktik eleştiri yazanlara saçma sapan şeyler yazıyor. kimse ama kimse, kendisinin galatasaray'a kazandırdığı başarıları inkar etmiyor. kimse hakaret etmiyor, kimse saygısızlık yapmıyor. ancak öyle bir hava yaratılıyor ki, olumsuz en ufak bir şey de eleştiride bulunan adam '' azılı fatih terim düşmanı'' ilan ediliyor.

    madem galatasaray'dan üstün bir şey yok, madem galatasaray'ın çıkarları her şeyin üstünde; bana haftalardır oynanan kötü oyunu açıklayın. haftalardır süregelen ''bir kere geldiler ve şansız bir gol yeyip yenildik'' gibi kendisine yakışmayan beyanatlarınının açıklamasını yapın. bu sezon bu takımın hangi diziliş ile, hangi oyuncular ile oynadığının açıklamasını yapın. yapılan yanlış kadro tercihleri, oyuncu değişikliklerinin açıklamasını yapın. amrabat ve emre çolak gibi galatasaray'da asla oynayamayacak kapasitedeki adamlara gösterdiği sabrı, takımda kilidi açacak ender oyunculardan sneijder'e neden göstermediğini açıklayın. şampiyon bir kadronun üstüne böylesine hatalı bir planlama nasıl yapıldı bunu açıklayın.

    evet, sezon sonu belki şampiyon da oluruz, belki şampiyonlar ligi'n de çeyrek final'de oynarız. ancak bunlar, bu sezon ki inanılmaz kötü yönetimini ve kararlarının üstünü örtemez. kimse kusura bakmasın, galatasaray şu vasat takımları eze eze yenemiyorsa, geçen sezon olduğu gibi güven veremiyorsa bu taraftara, sezon sonunda gelecek olan kupa veya avrupa'da ki bir çeyrek final kendisini başarılı yapmaz. üzgünüm fatih hocam, bu sezon olmadı. sana yakışmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın