aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2317
    zerre kadar sevmediğim, tasvip etmediğim oluşum. ancak yaptıkları açıklamayı sonuna kadar haklı olduklarını düşünüyorum. şöyle ki; adamlar her ne kadar bedava bilet aldılar ya da almadılar sonuç olarak işlerinden, ailelerinden vs uzak kalarak bir şeylerden fedakarlık yaparak avrupadaki maçlara takımı desteklemeye gidiyor. bu sırada birilerinden borç alanlar, vize kapılarından gezenler, bilet için orda burda koşturanlar, türlü türlü organizasyon yapanlar var. hadi hapsini geçtim adamların heyecanı var. gs yönetimi olarak sen çıkarda eşine dostuna, loca sahiplerine bu adamların ya da ultraslan dışında gs taraftarının hakkı olan biletleri verirsen orada bir şeyler yanlış gidiyor demektir.

    ayrıca bu insanlar her ne koşulda gider ise gitsin. gerek bedava bilet ile, gerek yönetim aracılığıyla ile ya da kendi imkanları ve verdikleri bilet paraları ile gitmiş olsunlar her koşulda o yönetici yakınları, loca sahipleri vsden daha fazla takıma destek olacakları bir gerçektir. almanya gibi bir deplasmanda ve tur şansını oraya bıraktığımız bir karşılaşmada sen kendi evimiz diye tabir ettiğin statta takımını ceoların, loca sahiplerinin basit birer alkışına bırakırsan tt arena bile deplasman olur. sadece takıma destek açısından bile konu ele alındığında yapılan hareketin ne denli yanlış olduğu anlaşılacaktır.

    son olarak ultraslanın yapmış olduğu bildiriyi haklı bulmakla beraber bu bilet olayının sadece ultraslanın bir sorunu değil tüm avrupa maçlarına gitme imkanı olan gs taraftarının sorunu olduğunu düşünüyorum. elbette ki bu işler kolay dönmüyor. bunca insanın emeğinin yenmesinin kabul edilebilir bir şey olmadığını herkesin idrak etmesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın