• 1363
    futbol konusunda yani bilgi birikiminin az olduğu bir konuda eleştiri yapmayı beceremeyen insan. saygı duyarım hatta sanat, olimpiyat, sinema gibi pek çok konuda takip ederim. ama futbol olmuyor. taraftarlık başka yazarlık başka. konuya hakim olamadığı için eleştirmeyi de bilmiyor.

    fernando muslera büyük bir hata yapmış ya da kötü performans göstermiş kendisinin yorumu: "kaleci değil"

    bana göre bu bir eleştiri değil. yorum bile değil. ben bu işi bilmiyorum demek. iffhs'nin en iyi 10 kaleci listesinin dışına çıkartmadığı, milli takımında kazandığı başarılarla ve performansıyla tüm dünyanın dikkatini ve ilgisini çeken, dünyanın en iyi teknik direktörlerinden ferguson'un yakından takip ettirdiği bir kalecinin kaleciliğini tartışıyorsan üzgünüm ama bu işi bilmiyorsun. sanki ekmeğini bu işten kazanıyormuş gibi ısrarla futbol yazıları yazmana da anlam veremiyorum.

    bir edit: ümit özat isimli zatın futbol programlarından para kazanabildiği bir ortamda hıncal uluç sadece simple present tense kullanarak futbol yazıları yazsa bile iş yapar. bunu görememek abes. futbolu biraz takip eden biri kendisinin yazılarını okuyarak futboldan ne kadar anlamadığını rahatça fark edebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın