• 17
    25 şubat 2013 galatasaray orduspor maçında da her maç olduğu gibi hortlamıştır bu bok. hatta bir pozisyonda gol olacaktı ama spiker maçı adeta siklemeyip daha hala bunun reklamını yapmaya devam ediyordu.

    aslında güzel şeyler bunlar, ne kadar faydalı bir etkinlik yani anket misali bir düşünsenize... en iyi defans oyuncusunu seçip onu onore ediyoruz, sosyal görev sonuçta. moral oluyor yani hem takıma hem de o oyuncuya. bunu kim akıl etmişse çoluğundan çocuğundan çıksın, kazandığı paralar burnundan fitil fitil gelsin. sorsak araştırsak böyle reklam ajansları falan vardır oturup bundan ciddi ekmek yiyen, buna emek harcayan, tasarlayan bir grup kansız vardır... vardır yani, kendilerini bir halt zannederler böyle "okuduk biz, şu an da çok önemli işler yapıyoruz :( " ayaklarına yatarlar. maç zevkimizin içine sıçan herkese lanet olsun.

    takım adı boşluk oyuncu adı boşluk o.ç yazıp 3169'a gönderiyoruz :(

    maçın en sağlam defans oyuncusunu sizlerin oyuyla(u: aptalsınız dememek için hani özendirici olsun diye burayı vurgulu söylüyorlar... "aa ne güzel hem de bizim oyumuzla" :() seçiyoruz :(

    aslında bu pisliğe haftalarca tek bir mesaj dahi atan olmasa hazırlayanların götünde patlar ama işte var demek ki bunları besleyen bir beyinsiz sürüsü ki adamlar dozajı iyice artıyorlar aptalın parasını iyice sömürmek için. arz talep meselesi sonuçta.

    ya da maçası sıkan varsa gelin organize olalım her galatasaray maçında çağlar birinci'yi maçın adamı seçtirelim, istisnasız her maç ama öyle böyle değil, lig sonuna kadar. ta ki "biz bi bok yedik amk" deyip ilgililer bunu kaldırana kadar.

    kim girsin kim çıksın*, bonus reklamındaki hokkabaz, aut atışı yapılırken kaleciye veya topun hareketine odaklanmak yerine tribünleri çeken ve bu manzaranın üzerine koyulan sanal reklam* da bu pisliğin kankalarıdır.

    god-damn!

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın