resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5385
    çok büyük haksızlık yapılan teknik direktördür. fatih terim elbette ki sneijder'in sol açıkta oynayamayacağını biliyor. zaten bu ısrarını da 1 en fazla 2 maç sürdürür merak etmeyin. ama benim anlamadığım nokta mal bulmuş mağribi gibi hocaya bu nedenle sallayanlar. emin olun yapıcı eleştirilere en ufak bir kızgınlık duymuyor kimse. dayanamadığım şey iki yüzlülük.

    bakın zamanında rijkaard forvetsiz kaldığımızda arda'yı ileride tek başına oynatmıştı. kadroya bir tane a2 forveti koymaya cesaret edememişti. tekrar yazıyorum arda turan'ı ileride tek forvet olarak oynatmıştı. şimdi fatih terim'e sneijder üzerinden sallayanlar o zamanlar rijkaard'ı delicesine savunuyordu. en ufak eleştiri son derece sert ve kaba şekilde karşılık buluyordu. arda'nın tek forvet oynamasını eleştirenler; futbol cahili, futbol fukarası ilan ediliyordu. hatta ''rijkaard'dan daha mı iyi bileceksiniz, anca fm başında kadro kurarsınız, halı saha takımını bile yönetemeyecek adamlar...'' şeklinde aşağılamalara maruz kalıyordu.

    fatih terim'i eleştiren arkadaşlar şimdi gelmiş diyor ki eleştiri hakkımız engellenemez. kimse engellemiyor merak etmeyin ama zamanında rijkaard'a eleştiride bulunanlara ettiğiniz hakaretler ne olacak peki? nerede samimiyet, nerede tutarlılık?
App Store'dan indirin Google Play'den alın