2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu İlk Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 398
    sistemsizlik ve lüzumundan fazla! ofansif anlayışla çok kötü oynadığımız maçtır.

    valla dün rakip takımın yaptığı prese bir de bizim yaptığımız prese bakın farkı anlarsınız. aşırı amatördük. sanki bir alt ligden gelmişiz de sağa sola saldırıyorduk soğukkanlılıktan uzak bir şekilde. sistemli bir şekilde alan presi yapamıyoruz. allah ne verdiyse oyuncular dalıyor. bu devirde böyle futbol olur mu? rakip hep yetenekli oyuncularıyla kırdı o presi ve arkada oluşan boşluklara topu gönderdi.

    bir de ofansif anlayış var. abi olmuyor işte. tek forvet oynayalım. umut ve elmander tipinde olmayan 2 forvet ve sneijder ile maça çıkmak intihar oluyor. onlar orta sahaya yardım edip basıyorlar ve orta sahada kalabalıklaşıyoruz. ama burak ve drogba gole dönük yıldızlar. pres yapmalarını bekleyemeyiz.

    diğer husus da şu. maçta farkettiyseniz drogba gereksiz baskı yapmamaları için oyuncularımızı uyarıyordu. haklıydı. basıp hem top alamıyorduk hem yoruluyorduk hem de arkada boşluk veriyorduk. abi hep pres yapılmaz ki. şampiyonlar ligi burası. öndesin biraz bekle yarı sahanda. alan daralt. niye kendini yoruyorsun arkada boşluk veriyorsun. bize drogba gibi futbolu bilen zeki oyuncular lazım avrupa için. türkiye'de habire saldırarak bir şeyler yapılabilir ama şl böyle bir platform değil maalesef.

    son olarak şunu söylemek isterim. türkiye ligi ile alman ligi arasındaki kalite farkı da ortaya çıktı işte. adamlar kimlerle oynayıp bu maça geldiler biz kimlerle oynayıp maça çıktık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın