2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu İlk Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 395
    1-1 dün akşamki futbol karşısında iyi bir skor. zaten ben galatasaray'ın geçen seneden beri deplasman takımı olduğunu söylerim. o yüzden 2. maçtan gayet ümitliyim.

    dün akşamla ilgili bir kaç şey söylemek gerekirse: selçuk resmen gözlerimi doldurdu. ben bu takımın yıldızıyım diye bağırdı ve 90 dakika mücadele etti.
    burak için çok fazla şey söylemeye gerek duymuyorum. her geçen gün daha iyi oluyor. attığı golü şu dünyada atacak 3 bilemedin 4 tane futbolcu var.
    drogba sanırsın bu yaşına kadar galatasarayda oynamış. hal ve hareketleri çok mutlu ediyor beni. resmen herkese bir şeyler anlatıyor. ve bu adam daha performansının %45nde filan.
    sneijder çok matah bir futbol oynamadı. evet istediği topların hiç birini almadı ama biraz daha hareketli olmasını beklerdim. defansa yardımı ''0'' fatih terim onu hagi gibi sola yakın kullanmak istiyor ancak; birincisi ortada emre-okan-suat gibi 3 adet hayvani pres yapan adam yok, ikincisi sneijder hagi karakterinde bir oyuncu değil. bir an önce forvet arkasına monte edilmesi dileğiyle.
    hamit için diyecek bir şey yok. kötüydü. hep savundum ancak savunulacak bir yanı yok bu maç için, cidden kötüydü. bunun nedeni sabri'nin de hiç yardıma gelmemesi.
    sabri iyi niyetli ancak sadece iyi niyetli bir futbolcu. ilk yarı şalke onun kanadının ekmeğini iyi yedi.
    semih, allah nazardan saklasın. biraz ağır kalıyor ancak bu çocuk 2 seneye bütün dünyada konuşulur. yine çok yerinde hamleler yaptı.
    dany, her maç yüreğimizi ağzımıza getiriyor. sağolsun bu maç da aynı şeyi yapıp, golü yedirdi.
    melo, maçın ilk 30 dakikası ''aha işte melo bu'' dedim. sonra bir şey oldu ve oyundan düştü. geri kalan 60 dakika pek ortalarda gözükmedi. bir de şu orta sahada top eveleyip geveleme huyundan vazgeçerse şahane olacak.
    amrabat, verilen paranın altında ezildiği bir gerçek. yani 8 milyon euroluk performans beklendiği için ne yapsa yaranamaz. ama dün akşam o girdikten sonra riera'nın nefes aldığı gerçeği var. çünkü ilk yarı riera tek başına defans yapmaktan imanı gevremişti.
    riera, yine bildiğimiz gibi. galatasaray alt yapısından çıkmış gibi canını dişine taktı oynadı. 2 adet mükemmel hamlesi vardı ki çok tehlikeli pozisyonlardı. her geçen gün daha çok seviyoruz.
    muslera, kötü, çok kötü. sadece benim mi dikkatimi çekiyor ama bu çocukta bu ara bir şeyler var. çıkışları dengesiz, topu oyuna sokması yavaş. bir an önce toparlanırsa şahane olur.
    eboue, etkisizdi. ancak yine de girdikten sonra şalke onun kanadını kullanamadı.

    velhasıl toplamda kötü bir maç oynadık. evet zemin buna engeldi ancalk şalke'de aynı zeminde oynadı. hatta onlar şikayet etse yeridir. drogba-burak-sneijder aynı anda şampiyonlar liginde oynaması lüks gibi gözüktü bana. bunlar sahada iken 4-4-2 formasyonu ile çıkarsan orta sahamız maşallah yayla gibi açılıyor. bu 3lüden 1'i feda edilecek ya da değişik bir formasyona gidilecek gibi. feda kısmı form durumuna bakılırsa sneijder'e vurur. burak'ı bu formla kesemez kimse. kesilirse yazıktır, günahtır. drogba da maşallah 40 yıllık galatasraylı gibi oynuyor. fatih terim'e allah sabır versin.

    deplasmanda biz bu şalkeye çok rahat 2-3 gol atarız. evet bizim savunma kötü ama görünen o ki onların savunma bizden kötü. ilk yarı bitmeden biz bu işi bitiririz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın