2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu İlk Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 393
    kanımca galatasaray için sonucu şans olan maçtır. sonuçta turu geçeceksek bu maçta almadığımız hezimet sayesinde. diyebilirim ki schalke ayağına gelen fırsatı tepti. işi bitirip öyle dönebilirlerdi istanbul'dan.
    gerçi çok gol pozisyonuna girdik maç içerisinde fakat rakibin kaçırdıkları ile kıyaslanamaz. hamit direkten dönen şutunu hiç hesaba katmıyorum çünkü futbolda her zaman yaşanabilecek şanssızlıklardandır o pozisyon, sezon başından beri sergilediği kötü oyunu bu maçta da sürdürdü. malesef bu futbol ile olmuyor hamit. fatih terim'in de artık hamit ısrarından vazgeçmesi gerekiyor. hamit'i silelim demiyorum. kendine geldiği zaman takıma katkısı çok önemli olacak bir oyuncu. bunun bilincindeyim. yine de koskoca drogba'ya, sneijder'e burası katar değil yatmaya gelmediniz diyorsak, hamit de buna göre oynamalı. bir oyuncun ayağına aldığı her topu eziyorsa, ve bu oyuncu sisteminde hem kanadı idare etmek hem de orta sahaya girip o bölgeyi kalabalıklaştırarak oyunun kontrolünü sağlamak gibi önemli bir roldeyse, malesef o sistemin işleme şansı yoktur. an itibarıyla zaten galatasaray kaliteli ve kalabalık bir kadroya sahip oldu. her oyuncuyu oynatmamız zaten mümkün değil. ve takım ben 4-3-3 oynarım diye bağırıyor. forvet hattını fatih terim amrabat, drogba, burak'tan mı kurar, yoksa başka bir şey mi düşünür bilmiyorum fakat görünen o ki orta 3'lümüz an itibarıyle selçuk, melo ve sneijder olur. çünkü sneijder'le oynadığımızda gerçekten çok pozisyon yaratıyoruz.

    dün malesef çok ezildik. maç farktan döndü. yine de sahada 2 tane güzel şey vardı. bir tanesi burak'ın golü. arkadaş o nasıl bir top alıştır, tek bir hareketle bütün savunmayı maymuna çevirdin sen. helal olsun. sene başından beri galatasaray'ın forveti değil diyenleri utandırmaya devam ediyorsun. kim bilir belki de haklılar. çünkü attığın gollere bakıyorum da bu sezon, juventus'un, chelsea'nin, real madrid'in forvetlerinden hiç bir eksiğin yok. diğeri de selçuk'un performansıydı. özellikle ikinci devre sahada krize girdiğimiz her yerde selçuk vardı. her pozisyonun içindeydi. 3 kişilik oynadı. tebrikler kaptan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın