resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5373
    bir olayı çevresindeki olaylardan , zamanın şartlarından bağımsız eleştirmek genelde yanlış sonuçlar doğurur. ve maalesef teknik direktörümüzden çok daha fazlası olan sıfatlandıramayacağım fatih terimimiz böyle sığ bir şekilde eleştiriliyor.
    sneijder in sol kanatta oynamasını takımın diğer dinamiklerini ve kadro yapısını düşünmeden eleştirmek yanlıştır bence.
    mesela saha dizilişi olarak 10 numara dediğimiz bir futbolcu tipi ile oynuyor oluruz ve o bölgede sneijder oynatılmıyordur o zaman bu eleştiri mantıklı olur. veya elinizde burak ve drogba gibi iki tane forvetiniz olmaz ve bir tane vasat forvetiniz sahada iken hala sneijder sol kanatta oynuyordur o zaman bu eleştiri mantıklı olur.
    sneijderin sol kanatta oynatılmasını eleştirmek dönemin şartlarını göz önünde bulundurmadan istiklal mahkemelerinin kurulmasını eleştirmek gibi , ikinci dünya savaşı sırasında avrupa da yaşanan sıkıntıları göz ardı edip oluşan gıda kuyruklarını eleştirmek gibi boştur veya maksatlıdır.
    eminim fatih terim bu çok bilinmeyenli denklemi çözebilecek kapasitedir. fakat bu karşılaşılan zor problemi (diziliş ve ilk on bir problemi) çözebilmek için maalesef schalke maçı öncesi 4-5 günlük bir süresi vardı. bu çok çok önemli gerçek ortadayken nasıl oluyor da eleştirilebiliyor anlam veremiyorum.
    dikkat edin eleştiriliyor olmasına değil tepkim nasıl bu şartlarda eleştirilebiliyor kısımndayım ben.
    inşallah haklı şartlarda ve sebeplerde eleştirildiği günleri görürüz hep beraber. zaten o zaman hocamızın maç sonu demeçleriyle kendi özeleştirisini yapabilecek olgunlukta olduğunu bir kez daha anlayacağız. daha önce de olduğu gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın