2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu İlk Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 391
    çok zor maç olacağını defalarca vurgulamıştım sözlükte. çünkü stoperlerimiz güven vermiyor daha doğrusu dany güven vermiyor. orta saha ise tam bi keşmekeş.

    melo'nun napacağı belli değil. sneijder solda. dünün harika iki oyuncusu hamit ve selçukta pestili çıktı koşmaktan unutmamak gerek. işler kötüye gidiyordu ve sneijder drogba burak 3lüsünün olduğu takımda tüm ırgatlık yükü hamit selçuk ve melo'ya kaldı. onların yerinede koşup mücadele etti bu adamlar.

    fatih terim'de bunu gördüğü için bu 3lüden birinden vazgeçmek zorundaydı. bu isimde sneijder oldu çünkü kabul edelim ki drogba'ya sen otur umut sen gir demek kolay değil. burak'da o kadar gol atmış felaket formda onada otur diyemezsin mecburen sneijder çıkmadı 2. yarıya.

    ama değinmeden geçemicem. maç öncesinde bu maçın en kritik iki oyuncusu melo ve dany diye bir entry girmştim. sağolsunlar el birliğiyle hata yapıp yedik golü sayelerinde. abi hadi dany'i anladım konuşmadıklarından orda anlaşamadılar melo ile. ama melo neden koşmadı adamın arkasından hatta eli belinde neden golü izledi anlamış değilim.

    %100 eminim ki melo adamı kovalasa ve pozisyonunu bozsa o oyuncu o kadar rahat topa vuramazdı pozisyonunu bozamasa bile bağırırdı yani bişeler yapardı ama o kadar rahat vuramazdı adam.

    drogba'yı da es geçmemek lazım. uzun zaman sonra bu kadar üst düzey tempoda oynamak kolay değil. adamın varlığı bile bir pozisyon. 12 martta ki rövanş maçında daha iyi oynicağına eminim çünkü daha 1 hafta oldu takımla çalışmalara başlayalı. tahmin ettiğimizden daha fazla verim alacağız drogba'dan buna eminim.

    açıkcası ben turdan eminim. çünkü daha iyi bir zeminde daha iyi bir taraftarın önünde bu takım eler schalke'yi. o kaliteyi görüyorsunuz sahada. ama tabi yine bireysel hatalar yapmazsak eleriz öyle diyim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın