resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5372
    büyük teknik direktördür, imparatordur ancak eleştirilmez değildir. eğer bir insan yaptığı hatada sürekli ısrar ediyorsa doğru yolu göstermek için yapıcı şekilde eleştirilebilir yoksa körü körüne eleştirme yapmanın kimseye faydası yok.
    yapması gereken basit eğer sneijder'den verim almak istiyorsa önünde iki tane rol model var josè mourinho'nun inter'i ve marwik'in hollanda'sı. bizim elimizde drogba ve burak gibi iki forvet olduğu için inter modeli bize daha uygun. sneijder, burak, drogba aynı anda sahada olursa defansif olarak zayıf olma riskinden bahsetmiş yazarlar eğer senin orta saha oyuncularının pozisyon bilgisi varsa, gerekli kondisyonları ve zekaları varsa seni her türlü taşırlar. inter şampiyonlar ligi'nde barcelona karşısına nasıl çıktı; eto'o, milito, pandev, sneijder ve çatır çatır savunma yapmak zorunda kaldılar hatta barcelona kendi genlerine ihanet edip pique'yi forvete çekti top şişirmeye başladı.
    inter rol modelini uygulamada bizim için en büyük sıkıntı bekler. inter'de özellikle maicon bir kanadı komple toparlayabiliyordu ancak bizim beklerimiz o kadar formsuz ki ikisi beraber oynadıklarında bile kanat organizasyon yapamıyoruz. sezon sonu bek sorunu kesinlikle çözülmeli öyle idare etmek için oynayam oyuncular galatasaray'a yakışmıyor.
    gerçek bek ömer* semih gerçek bek
    taş ön libero* selçuk taş ön libero*
    sneijder
    drogba burak
    bu dizilişte hem sneijder hem burak hem drogba maksimum performans verir. ancak iki tane taş libero(cambiasso tarzı) çok kritik gerektiğinde sağ içte gerektiğinde sağ bekte olmalılar bu ayarda iki oyuncu bulmak gerçekten çok zor ve biri türk olmalı- ki bu seviyede sadece gökhan inler var-.
    4 4 2 dizilişi geçen yıl işe yaradı. güzel futbol oynadık, şampiyon olduk ancak bu yıl olmuyor takıntı haline getirmeye gerek yok dizilişi büyük takım dediğin elindeki en uygun sisteme göre oynar. nolur hocam gereksiz inat, hırs yapma 4 4 2 konusunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın