resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5369
    kendisini 20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçındaki kararlarından dolayı eleştirenlere bilmem kimin fanboy'u diye bakmıyorum, ayrıca siz terim'den daha mı iyi bileceksiniz mantığıyla yaklaşmak da komik oluyor.

    açık ve net olarak kanat oynadıklarında performansları ciddi düşecek sneijder ve hamit'i kanatta oynatmak, şampiyonlar ligi finali görmüş türkiye liginin en iyi sağ bek oyuncusu eboue'yi yedek başlatmak yanlış kararlar.

    işleyen bir sistem olsa, sistemden vazgeçmemek adına sneijder'in yerine amrabat'ın oyuna girmesi kabul edilebilir ama bir kötü denen schalke'ye bakıyorsun, bir de galatasaray'ın oynadığı futbola. biz random olarak paslaşıyoruz, alan paylaşımı diye bir şey yok, pas veren adam kafasına göre takılıyor, pas atılan bölgeye yaklaşan yok. averaj bir alman takımı olan schalke'deyse iki adam paslaşırken, üçüncüsü, dördüncüsü de oyuna dahil oluyor.

    herhangi bir sistem ortada yokken 4-4-2'de ısrar etmek, sneijder gibi takımdaki en önemli silahından vazgeçip el freni amrabat'ta ısrar etmek pek savunulabilir kararlar değil.

    bunca zamandır bir sistemin oturtulamamış olmamasına hiç değinmiyorum bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın