2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu İlk Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 388
    hamitti meloydu zemindi falan geçin bunları. şampiyonlar ligi gibi bir organizasyonda, üstelik ikinci turda, üstelik kendi evinde, üstelik 1-0 öndeyken, üstelik ilk yarının bitimine 1 dakika kala rakibe böyle bir kontraatak nasıl verirsin? önce düşünmemiz gereken bu. biz nasıl kendi sahamızda ve önde olduğumuz maçta oyunun hakimi olamıyoruz, kalan 1-2 dakikayı geçirip soyunma odasına bu skoru taşıyamıyoruz? ne gerek var 11 kişi hücuma çıkmanın? bitirsenize ilk yarıyı rakip yarı alanda.

    emin olun ilk yarı 1-0 bitseydi ikinci yarı bir yada iki gol daha bulabilirdik. olmadı, sağlık olsun.

    bir sitemimde fatih terime. sneijder, burak ve drogbadan birisi fazlaydı sahada. devre arası birisini çıkaracağı belliydi. ilk yarının ortalarında gol bağıra bağıra geliyorum dedi. be hocam değişiklik yapmak için neden gol yemeyi bekledin. fatih terime akıl verecek halimiz yok elbette ama ilk yarıda oyuncu değişikliği yapılamaz diye bir kural yok. sneijder pres yapmıyor, drogbaya ve buraka doğru düzgün top gelmiyor, gelenleri zaten çok olumlu kullandılar bir gol bir direk. ama takım savunmasında yoklar üçüde. bu durumda bütün yük melo, selçuk ve hamite bindi. hatta sol kanadımız koridor oldu. allahtan riera bir kaç kritik müdahaleyle rakipten topları çaldı yoksa ilk yarıda 2 yada 3 gol bile yiyebilirdik.

    söylenecek tek şey var bu maçla ilgili o da ne takım, ne hoca, ne mabed gününde değildi. taraftar için söyleyeceğim hiç bir şey yok. ben tt arena taraftarından ümidimi kestim artık. kimse darılmasın gücenmesin. burada futbolcuların kişilik haklarına varan saldırıları yapmayı kendine hak gören, takım kaptanıyla alay eden, oyundan çıkan oyuncusunu ıslıklayan, bu derece önemli bir maçta takımına itici güç olmayı beceremeyen bir taraftar kitlemiz var.

    rövanş için ben hala umutluyum. bir kere fatih terim kesinlikle çok ders çıkaracak bu maçtan buna eminim. kendi sahamızda yediğimiz golün dezavantajına takılmıyorum çünkü biliyorum ki illa ki gol atacağız orada. 2-2 ve üzeri gollü beraberliklerde bize yarıyor. almanya pek deplasman sayılmaz zaten tt arenadan büyük deplasmanmı var bize? esas iç saha maçımızı 12 mart günü oynayacağız. kesinlikle 2 gol bulup kazanıp ya da 2-2 berabere kalıp turu atlayacağımızı düşünüyorum. henüz daha bitmedi. paniğe gerek yok. herkes için iyi bir ders olmuştur umarım dünkü maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın