2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu İlk Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 383
    1-1lik skora en büyük etken taraftardır.

    yediğimiz golün hamit'in hatasını düşünen futbolun f harfinin kıvrımından anlamıyordur. herkes top kaptırır maç içinde. o topu hamit değil de drogba, sneijder ve ya burak kaptırsa kimse onların hatası olduğunu söylemeyecekti. bu yaptığınız tamamen halamın bıyığı olsaydı muhabbeti. drogba'nın burak'ın önüne bıraktığını bir top var hani sol ayakla vurdu burak. drogba'ya o pası veren 20-25 metre çapraz top atan da aynı hamit. o pozisyon gol olsaydı hamit güzel yaptı diyecek miydin?

    aynı düz mantıkla gidersek, hamit'in direkten dönen şutundan önce drogba göğsüyle topu indiremedi. indirse direk kaleciyle karşı karşıya gol. drogba'nın topu kaptığı pozisyonda burak pozisyonu takip edip ofsaytta kalmasaydı güzel vursaydı gol. schalke bir korner kullandı, arka direkte huntelaar dokunamadı. bütün özetlerde var izle o pozisyonu, korner kullanıldığı andan itibaren dany'i takip et. pozisyon bitene kadar adım atmadı seyretti bütün pozisyon. ohooo o mantıkla düşünürsen milyon tane olasılık var maçın içinde. hangi birini düşüncen. böyle bir düz mantık olabilir mi arkadaş?

    45-50 metre havada süzülen top geldi, melo ve dany anlaşamadı gol oldu.

    galatasaray çok daha farklı galibiyet alabilirdi, en kötüsü taraftardı. kimse oyunculara teknik direktöre suç bulmasın. 52000 kişilik stad. ne bir takımı ateşleme, ne bir hakemi etki altına alma. hiç bişey yok.

    taraftar görevini yaptı mı ki oyuncuya suç atsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın