2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu İlk Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 377
    bize alman futbolunun ne kadar üst düzey olduğunu gösteren maç. adamlar ligin 9.su ligde son 12 maçta 1 galibiyetleri var. bizden daha iyi pas yapıyorlar, bizden daha iyi sahaya yayılıyorlar. arkadaş adamlar ne oynadıklarını biliyorlar. bizim türk takımları organizasyondan uzak, ne istediğini bilmeyen, plansız oynuyorlar. kopuğuz, nasıl duracağımızı bilmiyoruz.

    hiçbir şeye sabredemiyoruz, hemen enseyi karartıyoruz. hiç uğraşmadan başarılı olalım istiyoruz. emek vermeden takımlarımız iyi savunma yapsın istiyoruz. olmuyor arkadaş olmuyor. adamlar yıllardır çalışıyor, bir anda basit oynayıp hücuma hızlı çıkmayı yıllardır tecrübe ediyorlar. olmaz hiçbir zaman da olmayacak biz sabretmedikçe. elimizde hiçbir plan olmadan sadece transfer üzerinden iyi oyun istiyoruz. adamlar disiplinliler, planlarını hiçbir şekilde bozmuyorlar. biz golü yiyince dağılıyoruz. topu şişirmeye başlıyoruz. kendimizi çok çabuk kaybediyoruz arkadaş. çok kopuğuz.

    galatasaray taraftarı takımına destek vermeli, hakemi etkisi altına almalı. 7-8 dakika boyunca bağırıp 80 dakika susmamalı. koreografi iyi güzel ama taraftarlık namına sınıfta kaldık. arkadaş hakem çat çat sarı kart gösteriyor bizim oyunculara taraftardan tepki yok. tiyatro seyircisi gibi seyircimiz var.

    umarım turu geçeriz. deplasmanda daha başarılı oynayacağımızı düşünüyorum. en büyük galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın