resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5352
    elindeki iyi oyuncuları kullanmaya çalışıyor ve bunu da kısa sürede yapmak zorunda kaldı. bugün drogba ile başlamasak niye drogba ile başlanmadı ilerde top tutamıyoruz denirdi. 4-3-1-2 dizilişiyle çıksaydık bu kadar ofansif olunur mu braga maçında saldırdık da ne oldu denirdi.

    sneijder kanat oynadı çünkü gördüğünüz üzere adamlar hep kanatlardan geldi ve 1 gol yemiş olmamız biraz da şans sayesinde, hoca da bunu görmüş olacak ki en başta 4-4-2 çıkardı takımı ve en azından kanatlar da daha az pozisyon vermeyi düşündü.

    yediğimiz gole gelirsek bir anlık hata ile yediğimiz bir gol melo bıraktı dany düzgün atamadı falan filan, eğer hamit bugün 2. golü atsaydı o zaman çok farklı şeyler konuşuyor olurduk ve burada methiyeler dizerdik.

    tabi o olsaydı bu olmasaydı dersek işimiz var ancak ben bugün hocanın hatalı olduğunu düşünmüyorum, risk aldı denedi olmadı.

    sağlık olsun hocam, sana her halükarda iyi ve kötü zamanlarda kuyunu kazacak olanlar devam edecekler yine sen işini bilirsin, inanıyoruz ki oturmuş bir sistem ve formda sneijder ve drogba ile daha iyisini yapabilirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın