• 426
    hırslı antrenörleri severim.

    hırs derken kenardan el kol hareketi yapan ya da sürekli ona buna itiraz edip yerinde duramayan hoca modeli gelmesin aklınıza. kazanmak için çabalayan ve varını yoğunu koyan antrenörlerden bahsediyorum.

    oktay mahmuti mesela. kazanma hırsından zerre bir şey kaybetmeyen bir adam. bunu oyuncularına da çok güzel aktarabiliyor. şartlar ne olursa olsun hiçbir zaman vazgeçmiyor.

    aynı şekilde fatih hoca da bu tarz bir hoca. yaşına, ailesine, durumuna bakmaksızın takımı bir seviye yukarı çıkarmak için florya'da yatıp kalkan bir adam. oyuncularına baba şevkatiyle yaklaşan ve onlara ekstra inanç aşılayan, galatasaraylılık ruhunu sahaya yansıtmalarını sağlayan bir hoca. kaybettiğinde de tıpkı bizim gibi üzülen ve morali bozulan bir antrenör. profesyonel anlamda değil, taraftar anlamında.

    ergin hoca da bu tarz bir antrenör. final maçlarının adamı. kaybetmeye tahammülü olmayan, yenilgiyle ayrıldığımız bir maç sonrası oyuncularına ceza antrenmanları veren bir koç. yeri gelir taraftarı kenetlemeye çalışır, yeri gelir yönetimi de kendisi motive eder başarı konusunda. ekstra olarak galatasaraylı olmasından ötürü bu özelliklerinin maksimumunu sahaya vermeye çalıştığına inanıyorum.

    bu güzel adamı harcamayalım. sezon sonu şampiyonluk gelmese de harcamayalım. görevinde kalsın sabredelim. öyle bizim fergusonumuz olsun romantikliğinde değilim çünkü sabredilecek hoca vardır sabredilmeyecek hoca vardır. bu adama sabredilir. sen ona inandığını gösterirsen o sana öyle ya da böyle başarı getirir. o yüzden kıymetini bilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın