resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 5234
    bakın beyler, kendisini bugün eleştirmeyeceğim veya savunmayacağım. kendisine hoca değil diyenler, adam yerine koymayanlar, kendisi hakkında yazı yazan taraftarla dalga geçen, akıl vermeye çalışanlar şimdi okumayı bıraksınlar çünkü bu güruh akıldan, mantıktan, laftan ve sözden anlamayan sözde galatasaraylı sıkıntılı kişilerdir. adam gibi eleştiren, fikrini düzgünce paylaşan, galatasaray ve değerlerine saygılı olan, taraftarla dalga geçmeyen gerçek galatasaraylı renktaşlarım lütfen okumaya devam etsinler.

    bugün uzun süredir devam eden sıkıcı futbolumuzun aslında düzelebileceğinin sinyalini sadece ben mi gördüm? burada polyannacılık oynamayacağım ancak durumumuz içler acısı da değil. 4 ay top oynamamış sneijder'i ilk 11'de oynatmak istiyorsanız fm 2013 30 tl'ye satılıyor. bir renktaşımız liderin 2 puan gerisinde olsak kim bilir neler diyecektiniz demiş, gayet de iyi söylemiş. akbaba sürüsü müsünüz nesiniz anlayamadık bir türlü. takım braga'yı eler zar zor eledi dersiniz, emre oynar amrabat niye oynamadı dersiniz amrabat oynar 8 milyon etmez dersiniz. beyler geçen haberi de yapıldı buyrun sizde katılın "fatih terim genç aslanlarını arıyor" hem sizin gibi gençleri sahalarda görmüş oluruz. bakın bu takımı şaha kaldırabilecek candan sevebilecek başka bir adam yok, bu ülkeyi bilen başka bir adam yok. geçmişteki başarılarından bahsedip burada yapılan eleştiriler haksız demiyorum ama biraz saygı beyler.

    nebi basının gazına gelip burada galatasarayımız ile özdeşleşmiş bir insanı parçalıyorsunuz, iftira atıp yok egoist yok sneijder'i istemiyor falan diyorsunuz, ayıptır yahu biraz edep. kendisi bugün kazansa bu kadar entry girilir miydi buraya acaba? sadece mağlubiyette bok atmak için buraya gelip yazmayın lütfen. bugün hataları vardı önceden de hataları oldu yarın bir gün schalke'yi eler veya şampiyon olursa gelip burada kendisini övmeye yüzünüz olacak mı acaba? benim için kendisi ömürlük sözleşme imzalamalıdır.

    maalesef ki kulübümüze zarar veren yine galatasaraylı denilen kişiler, arkasında duralım hocamızın daha evvelsi gün şenol hoca'ya övgüler yağdırırken objektif açıdan bile en az şenol hoca kadar değerli kendi evladımız olan fatih terim'i böyle kolayca asıp kesmek tuttuğunuzu söylediğiniz takımın geleneklerinde yok.

    lütfen eleştiri yapalım, saygılı olalım, kimse galatasaray'dan üstün değildir, burada da kimse kimseden üstün değil.

    hadi hayırlı tıraşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın