resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 5227
    birinin başarılı olup olmadığından bahsetmek için istatistiksel verilere ihtiyaç vardır. o kadar eleştirilmiş ki açtım baktım istatistiklere. kısaca özet geçeyim:

    1996-2000 yılları arasında galatasaray'ı çalıştırdı 4 lig, 2 türkiye kupası, 1 uefa kupası kazandırdı. 2000 yılında galatasaray, uefa kupası'nı kazanan ilk ve tek türk takımı oldu ve kendisi de "imparator" lakabını aldı.

    türk milli takımı ile avrupa futbol şampiyonasında 3. oldu.

    17 mayıs 2011 tarihinde galatasaray'ın başına 3. kez geldi. takımın başına geldiğinde ligde dökülen galatasaray'ı şampiyon yaptı. çıktığı 13 derbide 1 mağlubiyet aldı.-içerde fenerbahçe'yi ezmemize rağmen ünlü fenerbahçe balı sayesinde 2-1 yenildiğimiz karşılaşma- liderliği ele geçirdikten sonra 46 hafta liderlikten düşmedi galatasaray. şampiyonlar liginde ilk 16 takım arasına kaldı galatasaray.

    bunları niye yazdın be kardeşim, biz bilmiyor muyuz diyenler var aranızda biliyorum. biliyorsunuz, farkında değilsiniz sadece. imparator istatistikleri mini eteğe benzetmişti, haklı. bunlar bir şey değil ama gelecek adına iyi bir referans.

    herkes fatih terim'e bir şeyler söylüyor, herkes bir şeyler sallıyor hakkında. neymiş çocuklar gibi; "bana ne yea bunları ben istemedim" demiş. neymiş; "emre engin ikilisi vazgeçilmeziymiş". neymiş; "sneijder'i oynatmazmış"...

    sakin olun lan. bi' kendinize gelin. sneijder uzun zamandır sahada değil. evet sahaya çıktığında güven veriyor ve evet emre'den çok daha iyi gözüküyor. bir tek siz mi görüyorsunuz bunları? her şeyi siz mi biliyorsunuz? sneijder schalke maçları, gelecekte de aynı kupada daha ilerilere gitmemiz, kulübe vizyon kazandıracak biri olduğu için alınmış adam. uzun zamandır maç eksiği olan adamı 90 dakika oynatırsa bu adam sakatlanmaz mı? schalke maçlarında götü avuçlayıp kalmaz mıyız? bi' düşünün bunları.

    daha önce yazmıştım yine yazıyorum, eleştirilmeyecek tek bir insan evladı yoktur bana göre. fakat eleştirirken dozajı kaçırmamak lazım. bu ağlama hali bize yakışmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın