resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4328
    kendisinin pozisyonunda şuanda yekta gayet iyi oynar. melonun yokluğunda oynayacağı maçlarda ki performansına da şimdiden kefilim.

    melo bu sene isteneni veremiyor ve tek sorumlu kendisi. üstelik onun bu kötü gidişinden sadece kendisi değil, hatta kendisinden fazla selçuk etkileniyor. tehlikeli olan yerlerde topla çok fazla oynuyor ve topu kaptırdığı zamanlar önemli tehlikeler yaşıyoruz. maç içinde bölgesini çok fazla terkedip ileri çıkıyor, akabinde selçuk melonun yerini doldurmakla uğraşırken hücumda istenen verimi gösteremiyor.

    bahsettiklerim gerek pozisyon hatası gerek konsantrasyon eksikliği. daha önemli bir şey var ki, o da 27 ocak 2013 galatasaray beşiktaş maçında gördüğü kırmızı kartın yeri, zamanı ve gereksizliğidir. bu direk mentalden kaynaklanan bir sorun. her ne kadar tükürmemiş olsan bile şüpeye yer vermeyeceksin.

    gördüğü kırmızı kartın zamanı o kadar kötüydü ki, en kötü seneryoyu düşünsem aklıma bu kadarı gelmezdi. iki dakika önce iki değişiklik yapılmış ve oyuna giren oyunculardan biri wesley sneijder. sen takımını 10 kişi bırakıyorsun ve skor 2-1. maç boyu durmadan pres uygulayan oyuncuların zaten yorulmuş ve daha 30 dakika var. en önemlisi tek değişiklik hakkı kalmış hocanın oyun planını tekrar değiştirmesine neden oluyorsun.

    kendisinin daha dikkatli davranmasının önünde ki engeli bir an önce kaldırmalı. bu engel ego mudur, hırs mıdır,aptallık mıdır bilemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın