• 20
    şimdi fatih1905’e göre orospu çocuğu, salyangoz’a göre yalama, tucek’e göre de fenerliden daha aşağılık birisi olarak tanıyabilirsiniz ama bu benim.
    yalnız bir farkla; her fırsatta futbolcumu asmıyorum. sadece geldiği günden beri her tartışmanın içinde olan melo’ya daha sakin olması gerektiğini söylüyorum. bu sözlerin tümünü üstüne alındım zira, 27 ocak 2013 galatasaray beşiktaş maçı sonrası melo’nun tükürmese bile o ortamda bulunması, o tartışmaya girmesi hataydı. geldiği ilk maçta rakibine ensesinden kafa atan bir adamdan bahsediyoruz, beşiktaş maçında haksız yere atılması onun melek olduğunu göstermez.
    diyorum ki, bu adama birisi de çıkıp ‘’her maç senin üstüne oynuyorlar, farketmiyor musun sakin olmalısın’’ dememiş midir? başta hasan şaş ve ümit davala olmak üzere binbir kere anlatılmıştır kendisine bu. takım profesyonel bir kimliğe bürünürken bu kadar amatör ruhla hareket etmesi yanlış. bizim amatör ruhlu topçulara ihtiyacımız var elbet ama o amatör ruhlu topçuya 60 değil 90 dakika ihtiyacımız var.
    ben sizin yakıştırdığınız hakaret ve küfürleri kabul ettim de lütfen siz de kör fanatik olduğunuzu kabul edin, kanınızın normalden hızlıca, delice damarınızdan aktığını kabul edin. bizim oralarda sizin gibilere ‘’delikanlı’’ derler… sizin orada da bize orospu çocuğu, yalama, aşağılık deniyormuş…
App Store'dan indirin Google Play'den alın