• 300
    insanı oturduğu yerden sövdürten, kafayı yedirten lanet olası çağ ötesi kuraldan başka bişe değil bu yabancı kuralı. lan diyorum drogbayı aldık koy forvete koy arkasına sneijderi koy rierayı koy meloyu koy amrabatı derken bakıyorum yabancı sayısı 8 olmuş amk.

    ya amına koyim sanki altyapıdan akın akın muhteşem yetenekli oyuncular çıkıyorda takımlar oynatmıyor. lan zaten altyapın berbat halde halı saha topçusu çıkıyor a takım oyuncusu yerine. stoper adama 20 yaşından sonra hocası pozisyon almayı öğretiyor varmı daha ötesi ?*

    ha bide düşürüyorlar bunu. lan hayatımda böyle saçma bişey görmedim varya koy ingilteredeki kuralı her şeyde ingiltereyi örnek almayı biliyorsunuz amk. abi harbi diyorum en güzel duyguların katili bu kural çağ dışı birşey.

    sonra vay efendim avrupada başarı neden gelmiyor yok işte galatasaray uefayı aldığında çoğunluğu türktü kadronun falanda filanda. o zamanın türk oyuncu kalitesi sittin sene gelmez bir daha türkiye'ye ikide bir onu hatırlatıp bu kuralı düşürmenin manası yok. bu kural olduğu sürecede türk takımları avrupada sürekli başarıyı yakalayamaz imkanı yok o kadarda eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın