resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5152
    25 yıllık ömrümde başıma gelen en güzel anılardan birinin kahramanıdır.henüz 13 - 14 yaşlarında çarşamba eğitim gönüllüleri parkı'nda ("çep" diye bilinmektedir.yeri çukurbostan/fatih semtindedir.) yaz okulu için bulunduğumuz sırada , şifo mehmet'in jübilesi için bjk-milan maçı düzenleneceği haberini aldık.maçın gelirleri hatırlanacağı üzere eğitim gönüllülerine bağışlanacaktır.maçtan birkaç gün önce imparator fatih terim , müfit erkasapve mehmet özdilek çep ' e geldiler.ben ve diğer arkadaşlarım giydik üzerimize eğitim gönüllüleri tişörtlerimizi geçtik sıraya , imparator'u bekliyoruz boru mu ? gönül verdiğimiz renkleri başarıdan başarıya koşturmuş , ülkemizin medar-ı iftiharı olan fatih terim geliyordu.

    imparator parkın içerisine girer ve tüm çocukların başını okşar.sıra bana geldi tabi heyecan dorukta."imparator hoşgeldiniz , ben hasta galatasaraylıyım" diyebildim sadece.o zamanlar biraz şişman bir bünyem vardı yanaklar filan tombul yani... iki yanağımı sıkarak "bende hasta galatasaraylıyım" dedi ve kendilerine ayrılan tenteli alana geçip basın toplantısı gerçekleştirildi.

    şuanda aradan geçen senelere bakıyorum , sen hala bu ülkede tahtında oturan imparator ve " hasta galatasaraylı " bizlerin yüzünü güldürensin.o zamanlarda yüzümüz hep seninle gülerdi.şimdi de...

    allahım seni başımızdan eksik etmesin imparator.buarada o kiloların hepsi gitti haberin olsun...

    bacanağının vefatından dolayı başın sağolsun imparator.allah sabır versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın