• 292
    3 kolo toure
    9 didier drogba
    10 wesley sneijder
    11 albert riera
    13 dany noenkeu
    27 emmanuel eboue

    bence 2013 yılında elimizde kalacak yabancı futbolcular bu şekilde olacak.

    elmander'i çok severim, ama durum ortada. onu tutmak lüks olacak, eski elmander de ne yazık ki değil.
    melo da keza, o eski melo değil. o kadar uğraşın sonunda eski performansını göstermesi, hatta üstüne koyması lazımken düşüşte.
    muslera asla gitmesini istemesem de sınırlama ve kendisine gelecek muhtemel teklifler* kulübü ve kendisini tatmin edecektir.
    amrabat, hocanın istediği düzene evrilemedi bir türlü. kumaşı da belli ancak aşı tutmadı. hele ki 4-3-1-2 gibi bir dizilime geçersek kendisi hiç şans bulamayacak. belki sneijder'i yedeklemeye kalkabilir hoca onunla ama çok çok düşük bir ihtimal. bonservisini karşılayayan kulüp çıkarsa muhtemelen ayrılır.
    ujfalusi, kendisi şanssız sakatlıklar geçirdi evet. ama bu kulüpte kulübede görmek istediğimiz isimlerden. neden antrenör olarak düşünülmesin?
    baros için söylenecek şey kalmadı zaten. bir zamanların kralı, sebebini tartışmaya gerek yok. ne olursa olsun, artık kulübe fayda sağlayamayacak, bu aşikar.

    tek ekstra yabancı melo yerine gelebilecek bir isim olabilir, muhtemelen de gökhan inler transferi yapılmazsa oraya yabancı takviye gelecektir. ama yönetimin ve fatih terim'in gökhan inler üzerinde ısrarcı davranacağını düşünüyorum. fatih terim'in ön liberoya dany hamlesi de riera sonrası eminim ki hiçbirimizi şaşırtmaz. top tekniği yüksek bunu hepimiz biliyoruz ama çok topla oynaması büyük bir handikap. gerçekleşmesi en azından beni şaşırtmaz.

    riera ise carlinhos transferi gerçekleşirse ancak takımdan ayrılacaktır. aksi halde forma şansı bulmaya devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın