• 141
    sayın başkan ünal aysal;

    kurumsal yapılaşma nedir? hoca doğrudan bana bağlı demediniz mi? kaç gündür hoca ile görüş müyorsunuz? hoca doğrudan size bağlı ise araya kimler girdi?
    ilk yarı bitti hoca raporu bekliyoruz dediniz böyle kurumsal yapı olabilir mi? sorun çözemeyen kurumsal yapı olabilir mi? kurumsal sistemde başkan bu kadar çok tv'lere çıkar mı? fatih hoca ile görüşmediğiniz dönemde onlarca kanal, basın mensubu ve hatta taraftar lideri ile görüştünüz kurumsal sistem görev dağılım tablosunda bu görevler başkana mı ait? böyle bir kurumsal yapı nasıl olabilir? kurumsal sistem ile gerçek amacınız nedir?

    tff yönetimini istifaya davet ettiniz sonra geri adım attınız, niçin? bu ateş üfleyerek sönmez dediniz hayri abi itiraz edince geri adım attınız niçin?

    oynatan hoca lafını yalanladınız, yalanlamak yetmez kargaşa amacını taşıyan bu haber hakkında niçin dava açmıyorsunuz?

    adnan polat başkan'ın evi, işyeri, kulüp binası ve hatta stadımız polis baskınına muhatap oldu, bunun sorumlusu bülent tutun denen özel danışmanınızın maaşını niçin taraftar olarak biz ödüyoruz? özel danışmanınız niçin özel danışmanlık konusunun dışına çıkıp, kulüp adına italya'ya gidiyor, (gbkz: kurumsallık tablosunda özel danışman yabancı transferinden sorumludur ve yurt dışına gider şeklinde bir görev tablosu mu var?) varsa bu nasıl bir kurumsallık?

    takımda sol bek yok farkında mısınız? sizi heyecanladırmayan ancak beni çok heyecanladıran genç oyuncularımız var. onların yeteneklerini geliştirecek kurumsal sistemleri niçin kurumsal sistemde yer vermiyorsunuz? sporcu yeteneklerini geliştiren yönetim anlayışı için niçin araştırma yaptır mıyorsunuz? genç yetenekler niçin kendilerini geliştirememekte? veya yetenekleri niçin körelmekte? kaptan arda turan'ın yağ oranı niçin ispanya'da 1/3'üne indi? 7 gün 24 saat yetenek geliştiren bir sisteme sahip olmazsak yapacağımız tüm yatırımlar çöpe gitmez mi? bunun eksikliği bir yönetim hatası değil mi? fatih terim veya x bir hoca sihirbaz mı? sinirli taraftarlar asy arena'da aydın, emre ve sabri'yi ıslıklarken sorumlusu sizce yönetim olmayacak mı?

    takımdaki sorunlardan hoca sorumludur şeklinde ülkemizde bir algı var. hocalar gider, belki oyuncular gider ancak başkanlar nedense kalır. siz de böyle mi düşünmektesiniz? sorunları çözmek görevi kurumsal yapıya ait değil mi? hoca hem 50 tane adamla uğraşacak, hem rakipleri analiz edecek, hem de dünyayı mı takip edecek? hocaya yardımcı destek kurumsal unsurları uygulamak sizin göreviniz değil mi? hocanın istemediği bir kişi için o benim özel danışmanım kimse karışamaz dediniz. ancak özel danışman en kritik kararlarda her türlü yetkiye sahip ve fatih hoca dahil kimse bu adamı sevmiyor, maaşını taraftar ödüyor, çocuk mu kandırıyorsunuz, gerçek amacınız nedir? bu adamın parasını niçin siz ödememektesiniz?

    ribery'nin menajeri bruno heiderscheid'i niçin şl kuralara ben gönderdim dediniz? 31 aralık 2012 tarihine kadar özel danışmanınız olan bu adamın parasını da taraftar ödedi. niçin tarihimizin en büyük kazığını adam özel danışmanınız oldu? bülent tulun'un bu konuda etkisi var mı? kurumsal sistemde özel danışmanlara ne kadar bedel ödemekte?

    kurumsal sistem dediğiniz sistemde taraftardan sorumlu niçin bir yöneticiniz yok? taraftarın sorunları ve sıkıntıları ve katkı değerlerini incelemeyen ve çözmeye çalışmayan bir kurumsal idare sizce olabilir mi?

    kurumsal sistemde sorulara cevap verme veya bilgi verme maddesi sadece tv'ler için mi? taraftarlarla görüşmek, onların fikirlerini almak gerekli değil mi? taraftar lideri dışında taraftarların düşüncelerini takip etmekte misiniz?

    kulüp sicil müdürü niçin 2012 yılında sadece 100 kişinin üyelik başvurusunu kabul edip diğerlerini reddetti? amaç nedir?

    sorun yaratan değil sorun çözen yönetim istiyoruz.

    saygılarımla
App Store'dan indirin Google Play'den alın