• 6756
    2010-2011 sezonuna baslarken transferlerimiz şöyleydi.

    http://b1301.hizliresim.com/15/h/hznxh.jpg

    nerden nereye deyip klasik bir yorum yapmayacagım. anlatmak istedigim şu : bu dönemde adnan polat denen sözde galatasaraylı adam boyle transferleri nasıl yapmıs. bunu geçtim biz ne kadar körmüşüz de bu transferlere kanmısız. cok kotu sezonlar gecirdik, cok yara aldık. hani anadolu klubünü tutanlar diyor ya '' siz büyük klubü tutuyorsunuz siz kazananın yanındasınız '' diye. öyle degil be güzel kardesim, hiç oyle degil o iş.

    eskilere dayanıp ellerimi bile hissetmedigim bir mac vardı sogukta samiyende daha ilk dakikada gol yemistik, veya bir ankaragücü macı vardı 4 tane gol yedigimiz samiyende, bunları anlatabilirim mesela uzun uzadıya. neler cektigimizi anlatabilirim emin olun acırsınız halimize. ama olay bu degil. konumuz bu degil. benim asıl soylemek istedigim biz neredeyse küme düşüyorduk 3 sene once. işte oyle kolay kolay büyük klup olunmuyor .

    biz o zamanlarda bile takımımızı destekledigimiz için simdi büyük klübüz. hazıra konmadık biz . biz de zamanında 0 dan basladık 1905'te ama bizim bir kültürümüz vardı asırlar öncesine dayanan. biz hiç bir zaman pes etmedigimiz için belkide, hiçbir zaman hayal etmekten vazgeçmeyip taraftar olarak kenetlendigimiz için bu günlere geldik. kötü gittigimiz dönemlerde hatırlarım gördügüm her yere şunu yazardım, göztepe'nin marsının bir kısmıdır bilenler bilir.

    ıssız kuytu köşelerden and olsun ki dönecegiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın