• 137
    sayın başkan ünal aysal;

    sizleri seviyoruz. ancak bu mektup biraz sizi düşündürmeli. 60 saniye vakit verip lütfen okuyun.

    medya sülükleri fatih terim hocamızın wesley sneijdertransferini istemediğini söylemekte, yazmakta. niçin sessiz kalmaktasınız? sağır sultan bile duydu. bruno heiderscheid için webden iki kere açıklama yaptınız ancak bu konu hakkında tek bir açıklamanıza rastlamadık.

    hoca her konuda zırt, pırt açıklama mı yapacak? yoksa aydın, emre, melo ve sabri ile mi uğraşacak? fatih hocaya destek vermek için ne bekliyorsunuz? bir tek albayrak bir açıklama yaptı ancak dedikodular her gün artarak devam etmekte.

    ikinci konu; sol bek için ne bekliyorsunuz? 18 ocak 2013 kasımpaşa galatasaray maçı'na sadece 3 gün kaldı. gündeminiz de sol bek yok mu?

    üçüncü konu; şampiyonlar liginde büyük takımların birbirleri ile eşleşmesindeki fırsatları niçin değerlendir miyorsunuz? wesley sneijder ile ilgilenmekteyiz dediğinizi duyar gibiyim ancak b planı yok mu? bu genç taraftar asy arena'da aydın, emre ve sabri'yi ıslıklarken sorumlusu sizce yönetim olmayacak mı?

    dördüncü konu; hoca raporu bekliyoruz dediğinizde ilk yarı bitmişti. bu nasıl bir çelişki. hoca en nihayetinde bir insan.

    beşinci konu; bülent tulun. bu adamın maaşını özel danışmanınız olmasına rağmen biz taraftar ödüyoruz. bu adamın parasını niçin siz ödememektesiniz?

    altıncı konu; ribery'nin menajeri bruno heiderscheid'i niçin şl kuralara ben gönderdim dediniz? 31 aralık 2012 tarihine kadar özel danışmanınız olan bu adamın parasını da taraftar ödedi. niçin tarihimizin en büyük kazığını adam özel danışmanınız oldu? bülent tulun'un bu konuda etkisi var mı?

    yedinci konu; tff yönetimi. tff yönetimini istifaya davet ettiniz ardından sessiz kaldınız, bir yöneticiniz tff den memnun olduğunuzu bile açıkladı. tff mevcut yönetimi dünya tarihinin en utanç verici kararlarına imza attı ancak hala başımızda. tff mevzuatı dahil, yöneticilerinin iş adamlarından ayıklanması dahil ciddi bir çalışma yapmak gerekli. bu konuda lütfen bir araştırma yaptırın ve tff yönetimini sporun içine eden değil sporu geliştiren bir sisteme sahip olması için çalışmalar yaptırın. taraftarın ödediği bedellerin %10'u hortumlamakta, proje adı altında ayrımcılık ve haksız rekabet yapılmakta, milli takımın hali ise perişan.

    sekizinci konu; rezerve lig genç ve kadroya giremeyen oyuncular için büyük bir fırsat. kadromuzda ismini bildiğimiz ancak sahada göremediğimiz oyuncular dahi bulunmakta. bu ligi adnan öztürk gündeme getirdi ancak arkası gelmedi. bu ligi niçin kurdur muyorsunuz?

    dokuzuncu konu; taraftardan sorumlu bir yöneticiniz yok. taraftarın sorunları ve sıkıntıları ve katkı değerlerini incelemeyen ve çözmeye çalışmayan bir idare sizce olabilir mi?

    onuncu konu; sporcu yeteneklerini geliştiren yönetim anlayışı için lütfen bir araştırma yaptırın. fatih hoca ve teknik ekibi nihayetinde bir ekip 50'ye yakın genç adamın her türlü sorunları ile uğraşmak sizce mümkün mü? genç yetenekler niçin kendilerini geliştirememekte? veya yetenekleri niçin körelmekte? kaptan arda turan'ın yağ oranı niçin ispanya'da 1/3'üne indi? 7 gün 24 saat yetenek geliştiren bir sisteme sahip olmazsak yapacağımız tüm yatırımlar çöpe gitmez mi? bunun eksikliği bir yönetim hatası değil mi?

    son konu; üyelik şartları gündemimizde değil şeklinde açıklama yaptınız. bu tıpkı metro yapılmasına karşı çıkan faytoncuların protestosundan çekinen padişahın durumuna benzemekte. 100.000 yeni üye 3 yılda 3.000 usd toplamda 300.000.000 usd demek. bu bedeli kulübe sürekli gelir getirecek bir proje sağlanamaz mı? 25 milyon taraftarın içinde 100.000 değil isterseniz daha fazlasını da bulabilirsiniz. halka kapalı, haktan korkan üyeleri de rahatlatın. bu üyeler x grup olsun ve x grup yönetimin sadece %yy'ini seçebilsin. halktan uzak bir kurum olmak bizlere yakışmamakta. bu yıl kulübe sadece 100 üye alındı. 2050 yılında bu uygulama ile üye sayımız daha da aşağıya düşecek. bu tüzük bu çağa yakışmamakta.

    saygılarımla
App Store'dan indirin Google Play'den alın