• 120
    burayi okuyorsa kendisine bir bilisim sistemi tavsiyem var, bu sektorde calisan biri olarak.

    taraftar isteklerine gore bir portal acilip, o portala uye olan galatasaray taraftarlarinin istedigi urunleri kategorilerle belirlendirilebilinir.

    bu sistem icine gomulmus haftalik raporlarla da o hafta en cok hangi tur bir urun istenmis bu gorulur ve bunun dogrultusunda o urun yapilabilinir.

    eger sadece twitter den istek aliyorsa bu istekleri bir yerde toplamak oldukca zor olmali, bunun otomatize ve web 2.0 spesifikasyonunda yapmak hic de zor degil.

    basit aslinda, ben siteye giriyorum, forma kategorisini secip altina metin oktay'in girdigi forma yaziyorum ve bu direk sisteme kaydoluyor. benzer kelimeleri yazanlar bir kac kisi tarafindan saklaniyor, kategorize ediliyor ve sayin kantarelliye, veya bir mudure haftalik ve aylik rapor gidiyor. ayda 560 tane laptop cantasi isteniyorsa bunu store'a koyabilirler.

    belki de kendi iclerinde boyle bir sistem vardir (kesin vardir) ama bunu taraftara acmak hem kendi acilarindan vakit kazanci hem de gercekten taraftar klube katki yapiyormus gibi hissedebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın