• 134
    sevgili başkanım.

    bu zamana kadarki transfer politikanızdan, abdurrahim albayrak gibi paralı bir palyaçoyu yönetimde tutmanıza kadar sizi kendi görüşüme göre çok eleştirdim. fakat galatarasay'ı merdivenin en alt basamaklarından alıp hızlıca üst basamaklara çıkarmanızı takdirle izledim.
    iki sene önce "oha bu seviyeye de düşemez bu takım" dediğim zamandan sonra galatasaray'ın şu anki konumuna baktığımda size gerçekten teşekkürü bir borç bilirim.

    şunu bilmenizi isterimki başarıya endeksli bir taraftar değilim. takımım kaybettiğinde bile üzülür suratımı asarım fakat sağa sola saldıracak kadar bilinçsiz bir taraftar değilim. bende herkes gibi takımımı en üst seviyelerde görmek isteyen bir taraftarım. bunun sağlanması için yabancı oyuncu alıyorsak da en iyisini beklemek hakkım. belli seviyedeki bütçelerle bunu yapmaya çalıştığınızı artık çok daha iyi anladım.

    yaklaşık bir haftadır sneijder transferini kovalıyorsunuz. bunu hem fiziksel gücünüzle hem de kulübün ekenomik gücünü en etkili şekilde kullanarak yapıyorsunuz. sneijder gibi kalifiye bir futbolcuyu 28'li yaşlarda türkiye'nin kalitesiz ve onurunu yarı yarıya kaybetmiş ligine katmak gerçekten çok zor. bunu inter kulübünü ikna ederek, oyuncunun istediği parayı sağlayarak başarmanızı son birkaç gün içinde gerçekten saygı duyarak izledim. bende diğer taraftar dostlarımla beraber bu transferin ciddi bir kumar olduğunu bilmeme rağmen bu kabiliyetli insanın takımımıza katılma ihtimalini hayranlıkla bekledim, bekliyorum.

    söyleyeceğim sözün özeti şudur ki, olmazsa da denediğiniz için, yarı yarıya başardığınız için, benim stadyumda bağırdığım kadar sizinde masa başında kendinizi yorduğunuz için size teşekkür eder önünüzde saygıyla eğildiğimi bilin.

    saygılarımla, haplo....
App Store'dan indirin Google Play'den alın