• 6744
    sneijder'in gelmesi ile birlikte 4-4-1-1 şeklinde oynayacağımızı düşünüyorum. fakat asıl şablonumuz 4-4-2 idi bu zamana kadar yani çift forvetli sistem. sneijder burada tamamen serbest oyuncu gibi olacak. sneijder'i ayrı tutarsak 4-4-2 oynayan takımın yedek kadrosununda 4-4-2 oynayabilecek oyuncular olmalı ve fazlalıkları göndermek gerekir.

    kalede muslera yedeği ufuk.

    dany - semih ikilisinin yedeği gökhan zan ve ujfalusi olacaktı fakat ujfalusi bu sene artık zor ve burada bir stoper açığımız var.

    eboue'nin yedeği sabri.

    riera'nın yedeği hakan balta. burada çağlar ıskarta, kesinlikle gönderilmeli boşa maliyet.

    hamit'in yedeği aydın.

    selçuk - melo ikilisinin yedeği yekta ve engin. ki bana göre engin tam bir orta saha oyuncusu değil yerine uygun bir yedek alınsa fena olmaz.

    amrabat'in yedeği emre çolak.

    burak - umut ikilisinin yedeği elmander ve sercan.

    joker sneijder. hücum hattının her yerinde oynar.

    kadroda yer alan ama nereye koyarsan koy oynayamayacak olan furkan var. çağlar ve furkan'ı kiralık miralık göndermek gerekiyor. ve tabi ki milan baros ekstra masraftan başka birşey değil.

    bu üç oyuncuyu gönderebilirsek, (sneijder'in de geldiğini var sayıyorum) kadroda 23 oyuncumuz oluyor. şampiyonlar liginde en fazla 25 oyuncu yer alabiliyor. 2 tane alt yapıdan oyuncuyu da monte ettin mi al sana her bütçeye uygun kadro. bu iki oyuncu eray işcan ve mertan caner olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın