• 6740
    olası bir wesley sneijder transferi ile 4-3-3'e geçeceğimizi tahmin ettiğim takımımız. fakat kafamda bazı soru işaretleri var. madde madde yazmak gerekirse;
    *** 4-4-2 oynarken ortasaha oyuncularından katkı alamıyorduk fakat forvetlerimizin özellikle de bu sene burak yılmaz ve umut bulut'un attığı gollerle takım ayakta kaldı. bu forvetlerden birinin kenarda oturacak olmasıyla hücumda kısırlığa girer miyiz?
    *** 4-3-3'ün ileri üçlüsü golcü olması elzem gibi adeta fakat wesley sneijder transferi ile muhtemel ileri üçlümüz amrabat-burak-hamit olacak. malesef hem amrabat hem de hamit'in golcü kimlikleri yok. dahası özellikle de hamitte 4-3-3'e uygun oyun karakteri yok. bu sebeplerden geçen sezonun ilk 10 haftasındaki tatsız futbola geri döner miyiz?
    *** eğer hamit ileri üçlünün sağ kanadında düşünülmüyorsa o bölgeye bir transfer yapılacak mı-ki eğer yapılırsa yabancı sayısı açısında sıkıntı yaşayabiliriz- yapılmayacaksa aydın yılmaz ile(!) mi 11'e başlayacağız?
    *** şu anda takım için gündemde olan 3 transfer hedefi gözükmekte(bunları tekrar etmeye gerek yok hepimiz ezberledik). bu üç isim de yabancı olduğundan bu isimler ne kadar gerçekçi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın