• 399
    oktay mahmuti nasıl bu takımın başında daha fazla zaman hakediyorsa ergin ataman da aynı şekilde haketmektedir.
    konu basketbol da olsa, futbol da olsa bir senede takım meydana getirmek zor iş. hele yaşanan çok önemli sakatlıkları göz önünde bulundurduğumuzda ortaya çıkabilecek her türlü sonucun benim nazarımda mazereti vardır.

    evet oktay mahmuti gönderildi. ancak bu galatasaray yönetiminin kararıydı. tek sebebin geçen sene şampiyonluğun kazanılamaması olduğunu sanmıyorum. başka sebepler de olduğuna inanıyorum. ancak ne olursa olsun ergin ataman'ın oktay mahmuti'nin gönderilmesinde günahı yoktur ve o nedenle oktay mahmuti gönderildi, istediğimiz hedefleri tutturamadı, nispi başarı sağladı o zaman ergin ataman'ı da gönderelim diye bir mantık olamaz.

    zaman tanımak lazım. 2 sene 3 sene belki 4 sene. galatasaray erkek basketbol takımı senelerdir belli başarıları yaşayamadı. artık geldiğimiz süreçte takım gereken önemi görüyor. elbet başarı gelecektir. sabır başarı sürecini sadece hızlandırır. belki oktay mahmudi galatasaray'ın başında kalsa bu sene şampiyon olurduk ligde fakat ergin ataman'la belki olamayacağız. belki ergin ataman'la bu sene ne avrupa'da ne de ligde istediğimiz noktaya gelemiyecez. fakat kendisine süre tanınırsa belki seneye ve ondan sonraki sene hedeflerimizi tutturucaz. her sene yeni başlangıç yapılmaz. en başta söylemek istediğime dönersek ergin ataman da aynı oktay mahmudi gibi arkasında durulmayı hakediyor.

    michael jordan'ın emekliliğinden beri basketbol ile hiç alakası olmayan salyangoz bildirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın